Günlük kullanım, ders ve oyun için tablet önerisi

Hocam önermişsiniz ama bana kalırsa yaptığınız boş öneri Xiaomi Pad Pro ile aynı tablet olduğunu biliyorsunuz değil mi sadece marka olarak farklı.

Arkadaşlar bu akşam indirimler biteceğinden 12ye kadar bir tercihe bulunmam lazım. Topladıklarım bunlar sizce hangisi alınır alınmaz?
tab s9fe+
tab s9
pad pro
ipad air
İpad 10. nesil
İpad Mini

Son düzenleme:
Aralarından en F/P tablet Samsung Tab S9. Ekran ve işlemci olarak mükemmel bir tablet.

Öncelikle biraz daha detaylandırmanızı rica edeceğim mesela ortalama kaç yıl kullanmayı düşünüyorsunuz? Hangi oyunları oynayacaksınız? Ekran süresi beklentiniz nedir? Çizim, PS ya da video edit yapar mısınız? Ekosistem olarak Samsung tarafına mı daha yatkınsınız yoksa Apple tarafına mı ilerisi için düşünceniz nedir?

Arkadaşlar akıl verin pad Pro alınıp geçilir mi beni 4 sene götürürmü.

Şu an 9. sınıfım fen lisesindeyim 12. sınıfa kadar beni götürüp mezun etmesi lazım. Gündelik işlere girmeyeceğim her tablet yapar zaten, tabletten not alırım, soru çözerim, konu anlatımı dinlerim onun dışında oynayacağım oyunlardan en zoru PUBG olur herhalde. Ekosistem olarak telefonum Samsung ama şimdiye kadar türlü türlü marka kullandım bu yüzden ekosistemin beni etkileyeceğini zannetmiyorum. Hangisinden performans alacaksam onu tercih etmeyi düşünüyorum.

Bütçeniz varsa kaliteli ürünler kullanmanızı öneririm elbette pad Pro da kalitesiz değil ama S9 veya iPad Air öneririm 4 sene sizi rahatlıkla götürecek tabletler ve ne isterseniz yapabileceğiniz tabletler.
S9 ekran açısından iPad Air'dan daha iyi iPad Air ise işlemci gücü olarak daha iyi burada karar size kalıyor ekran mı tercih edersiniz daha fazla işlem gücü mü?

Şunu da belirtmek isterim ne iPad Air'ın ekranı kötü bir ekran ne de S9'un işlemcisi kötü bir işlemci sadece birbirlerine karşı üstünlükleri var.

Ek olarak iPad Air alırsanız 5K gibi bir kalem ücreti var.

Attığım Tab S9 için attığım link Amazon ama şimdiye kadar Amazon'dan hiç alışveriş yapmadım. Hepsiburada'da 20600TL'den başlıyor sizce ne yapmalıyım Xiaomi Pad Pro ya da s9FE+ işimi görür mü?

Eğer çok para harcamak istemiyorsanız ikisi de işinizi görecektir s9FE+ not tutma gibi işler için gayet yeterli ama oyun tarafına girdiğimizde belirli bir seviyenin üstüne çıkamaz Xiaomi Pad Pro kağıt üzerinde biraz daha güçlü ama deneyimleme fırsatım olmadığı için onun hakkında yorum yapamam.

Amazon'da satıcı Amazon ise güvenle alabilirsiniz.

Bu tabletler beni 4 sene götürürmü sizce?

Kanka eğer 4 sene akıcı kullanmama imkan kılacaksa S9 FE+ ta karar kıldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…