Günlük kullanım, ders ve oyun için tablet önerisi

Hocam mümkünde 64 GB'den fazla olacak şekilde önerebilir misiniz belirli bir bütçem yok bu arada niye iPad veya Samsung alınmalı farklarınıda belirtir misiniz?
64 GB üstü cihaz arıyorsan fiyat artacak. 128 GB tabletler 16-20 bin TL arası. 2021 yılından beridir Samsung Tab A kullanıyorum, 3 senedir gayet güzel gidiyor. Şimdi işlemcisi yavaşladı ama yeni cihazlarda öyle birşey yok, 4-5 sene kullanabiliyorsunuz. O yüzden o markalardan tercih etmelisiniz.

64 GB üstü cihaz arıyorsan fiyat artacak. 128 GB tabletler 16-20 bin TL arası. 2021 yılından beridir Samsung Tab A kullanıyorum, 3 senedir gayet güzel gidiyor. Şimdi işlemcisi yavaşladı ama yeni cihazlarda öyle bir şey yok, 4-5 sene kullanabiliyorsunuz. O yüzden o markalardan tercih etmelisiniz.

Hocam bütçe sıkıntım yok önerebilirsiniz.

iPad alacaksanız 2.el almanızı tavsiye ederim temiz güzel bir şey bulursanız ucuza kapatırsınız sıfır cihaza o kadar para vermeye gerek yok. Ben Huawei Mate 11 aldım gayet güzel bir tık küçük ekranı var bir de Google desteği yok onun haricinde hiçbir sorun görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı