Günlük kullanım için 15 bin TL'ye telefon önerisi

iPhone 11'in ön kamerasının rezalet olduğundan haberin yok herhalde bu arada Android kimsenin özgüvenini düşürmüyor dediğin şey görgüsüzlükten ibaret sadece Android'lerin kamerası artık Apple'dan daha iyi bu arada Apple'a karşı bir nefretim yok sadece Apple bu fiyat skalasının adamı değil bunu bilmeni istiyorum.

11 ve A54 kullandım dostum iki telefonda da farklı kişilerim :D sen hayatında hiç iPhone kullanmadın galiba. Android telefon öz güven düşürüyor.

Ayrıca xiaomi Note 11 ve 11 Pro da kullandım tam bir rezalet ya yemin ederim aynadaki profilimle kameradakinin alakası yok iğrenç bir telefon android alacaksan samsung s

11 ve A54 kullandım dostum iki telefonda da farklı kişilerim :D sen hayatında hiç iPhone kullanmadın galiba. Android telefon öz güven düşürüyor.

Ayrıca Xiaomi Note 11 ve 11 Pro da kullandım tam bir rezalet ya yemin ederim aynadaki profilimle kameradakinin alakası yok iğrenç bir telefon Android alacaksan Samsung s

Öz güven düşürmeden kasıt ne kardeşim bu telefon yani görgüsüz müsün ki insanı elindeki telefona göre yargılayasın ha bir de ailemdeki herkes iPhone kullanıyor bende bir aralar XR kullanıyordum hiç böyle öz güven patlamasıda yaşamadım şu an S24 Ultra kullanıyorum ve emin ol Apple'ın hiçbir cihazı gibi hissettirmiyor bu arada Xiaomi cihazımda var yanda oyun oynamak için kullanıyorum Redmi Note 12 Pro 5G HyperOS sağ olsun gerçekten cihaz adam oldu arayüzü Apple'dan farksız bu arada telefonlar arası kişiliksel değişim geçiriyorsan psikiyatride arkadaşlarım var tanıştırabilirim iyi günler.

Öz güven düşürmeden kasıt ne kardeşim bu telefon yani görgüsüz müsün ki insanı elindeki telefona göre yargılayasın ha bir de ailemdeki herkes iPhone kullanıyor bende bir aralar XR kullanıyordum hiç böyle öz güven patlamasıda yaşamadım şu an S24 Ultra kullanıyorum ve emin ol Apple'ın hiçbir cihazı gibi hissettirmiyor bu arada Xiaomi cihazımda var yanda oyun oynamak için kullanıyorum Redmi Note 12 Pro 5G HyperOS sağ olsun gerçekten cihaz adam oldu arayüzü Apple'dan farksız bu arada telefonlar arası kişiliksel değişim geçiriyorsan psikiyatride arkadaşlarım var tanıştırabilirim iyi günler.

Elindeki telefona değil mesela kullanan kişi Instagram'a story atacak ama Android'lerin kamerası rezalet? Otomatik öz güven düşüyor.

Elindeki telefona değil mesela kullanan kişi Instagram'a story atacak ama Android'lerin kamerası rezalet? Otomatik öz güven düşüyor.

En son S3 mini kullandın herhalde artık Apple Android'den kamera bakımından daha kötü bilgisiz olduğun konularda susmanı tavsiye ederim ☺️

Bu arada son Samsung Event'ini izlediysen artık Samsung'la meta iş birliği içerisinde artık Android'de kayıpsız fotoğraflar yollayabiliyor.

Androidlerin kamerası rezalet değil işte onu anlaman gerek. Samsung şuana kadar bi ton farklı seri çıkardı ve kendini geliştirdi. S24 Ultra vs İphone 14 Pro Max karşılaştırmasına Youtubedan bakabilirsin.

Android'lerin kamerası rezalet değil işte onu anlaman gerek. Samsung şu ana kadar bir ton farklı seri çıkardı ve kendini geliştirdi. S24 Ultra vs iPhone 14 Pro Max karşılaştırmasına YouTube'dan bakabilirsin.

Uğraşmayın hocam bilgisiz insanla tartışma cehenneme eli kolu bağlayarak atlamaktır.

Konudan bayağı sapmışım bu arada A35 iyi bir tercih olacaktır hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı