Günlük para alan bir öğrenci olarak sabahları ve öğlenleri ne yenmeli?

gglagise

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7735HS RTX 4050 Ddr5 16 GB Ram
Meslek
Öğrenci
Merhaba spora yeni başladım, yaklaşık 2-3 hafta oluyor. Kilolu sayılmam sadece biraz yağ oranım fazla (göbek neredeyse yok denecek kadar az), spora başladığım için beslenmeme dikkat etmem gerekiyor ve okulum olduğu için her gün yemek yemek için para götürüyorum. Günlük yemek rutinim şöyle:
Kahvaltı: Ayvalık tost ve sıcak içecek.
Öğlen: Lahmacun veya tavuk döner

Abur cubur zaten pek tüketmiyorum yersem de ara sıra tam tahıllı bisküvi falan yiyorum ama spora başladığım için bu beslenmenin pek doğru olmadığını da düşünüyorum günlük aldığım para 150 TL sizce beslenmeyi nasıl yapayım?

Merhaba spora yeni başladım, yaklaşık 2-3 hafta oluyor. Kilolu sayılmam sadece biraz yağ oranım fazla (göbek neredeyse yok denecek kadar az), spora başladığım için beslenmeme dikkat etmem gerekiyor ve okulum olduğu için her gün yemek yemek için para götürüyorum. Günlük yemek rutinim şöyle:
Kahvaltı: Ayvalık tost ve sıcak içecek.
Öğlen: Lahmacun veya tavuk döner.

Abur cubur zaten pek tüketmiyorum yersem de ara sıra tam tahıllı bisküvi falan yiyorum ama spora başladığım için bu beslenmenin pek doğru olmadığını da düşünüyorum günlük aldığım para 150 TL sizce beslenmeyi nasıl yapayım?

Her gün 2 tane haşlanmış yumurta kahvaltıda. Hiç eksik etme.

Dışarıdan yemek yeme. Hem zararlı, hem besleyici değil, hem kalite yerlerde, hem pahalı hem de hijyenik değil. Evden peynir ekmek götürüp yesen daha sağlıklı.

Hocam öneriniz ne peki?

Yani dışarıda yeme diyorsunuz.

Dışarıda yeme diyorum o ayrı ama 2 haşlanmış yumurtayı kesin ye aşırı faydası var 2'den fazlasını yersen sarısını çıkartıp ye.

Hocam öneriniz ne peki?

Yani dışarıda yeme diyorsunuz.

Okula götürüyorsanız çavdar ekmeği arasına biber salatalık domates haşlanmış yumurta böyle sağlıklı besinlerle ekmek arası yapıp yiyebilirsin evdeysen de bir tabak yap kendine öyle ye.

Tam buğdaylı ekmek ile sandviç yapabilirsin, halk ekmekteki tam buğdaylı ekmek özellikle besin kaynağı yüksek ve doyurucu oluyor (kare bir avuç kadar olanlar), yağsız süt tüketebilirsin yanında o da yeteri kadar tok tutar.

y
Tam buğdaylı ekmek ile sandviç yapabilirsin, halk ekmekteki tam buğdaylı ekmek özellikle besin kaynağı yüksek ve doyurucu oluyor (kare bir avuç kadar olanlar), yağsız süt tüketebilirsin yanında o da yeteri kadar tok tutar.
yani evden götüreceğim her türlü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı