Günümüz için 8 GB ekran kartı yeter mi?

Fikrimi dile getiriyorum ekonomik olarak gücün hangi karta yeterse ona yönel ilerdeki oyunlarda yetmeyecek kısmı bence doğru ama şu an güncel oyunların tamamını açıyor sistem tahminimce DLSS 3 ile zaten bayağı bir götürecek yine ekstra olarak bu kart 2 yıl 3 yıl götürse işlemcine ve anakartına bağlı olarak sistem yükseltmesi yaparsın yetmediği yerde. Onu da yapamam dersen ayarları bir tık kısıp güncel oyunlarda yine zevk alarak oynayabileceğini düşünüyorum. Kısaca gücün yeterse 12 GB her türlü daha iyi ama yetmezse 8 GB'de işini görür.

RX 6500XT i3 10100F'ten geçeceğim Low ayarlarda oynuyorum zaten 4060 alıp Low ayarlarda da oynamak istemiyorum ya hocam artık yeter bütçem de buna yetiyor 1 lira bile çıkamıyorum hazır sistem alacağım AM4 soket Ryzen 5 5500 RTX 4060 vallahi kuşkulandım şimdi kafam çok karıştı ya of

GTA 6'ya yeterse ömür billah yeter diye düşünüyorum. Ama zor. 12 GB ideal.

GTA VI'da mevcut ekran kartlarıyla dert edilecek son şeyden biri VRAM olacaktır. Kas gücü, DLSS/FSR kökleme, FG/AFMF açma derken çoğu kartın hayatı kayacak 60 FPS için.

Atıyorum öyle 6700 XT alam ultra ayarları kökleyen gibi durumlar mümkün olmayacağından VRAM sınırlarına ulaşmak imkansıza yakın olur.

RX 6500XT i3 10100F'ten geçeceğim Low ayarlarda oynuyorum zaten 4060 alıp Low ayarlarda da oynamak istemiyorum ya hocam artık yeter bütçem de buna yetiyor 1 lira bile çıkamıyorum hazır sistem alacağım AM4 soket Ryzen 5 5500 RTX 4060 vallahi kuşkulandım şimdi kafam çok karıştı ya of
Şuan denediğim oyunları söylüyorum i5 12400f işlemci 4060 var cs go da high olması lazım sistemin 180 fpsin altına inmiyor . Valorant zaten en yüksekte 250 nin altına inmiyor . Satisfactory denedim onda fpse bakamadım ama ultra herşeyi açıkta ne bir donma ne bir kasma yaşamadım fpsini bilmiyorum ama

Şu an denediğim oyunları söylüyorum i5 12400F işlemci 4060 var CS:GO'da high olması lazım sistemin 180 FPS'in altına inmiyor. Valorant zaten en yüksekte 250'nin altına inmiyor. Satisfactory denedim onda FPS'e bakamadım ama Ultra her şeyi açıkta ne bir donma ne bir kasma yaşamadım FPS'ini bilmiyorum ama

Dying Light 2 RDR2 Days Gone Uncharted The Last of Us hoghwarts legacy Starfield gibi oyunlar oynuyorum yüksek oynamak istiyorum

Ekstrem ayarlar ama ben yüksekte oynardım. ekstremde oynamam.

Ben kendim 6600 XT 8 GB ile FH5'i ekstrem ayarlarda yağ gibi akarak oynadım, bunlara takılmaya gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı