Günümüzde 1000-1500 TL arası para ile normal bir sistem toplamak mümkün mü?

Geçen bir arkadaş i5 3570k+gigabyte z77=600tl ye satıyordu.
8GB RAM 250-300
128SSD 200TL
Kasa size bağlı.
Power 500W 300TL.
OEM RX460 300TL.
İstediğin oyunu oynatan bir sistem oldu. Ekran kartı r9 280 de olabilir.
Arkadaş mevzulardan anlamadığını belirtmiş, sanırım ona kurulu bir sistem lazım. Yoksa al Çin'den işlemci GPU'u kur geç derdim :D

Arkadaş mevzulardan anlamadığını belirtmiş, sanırım ona kurulu bir sistem lazım. Yoksa al Çin'den işlemci GPU'u kur geç derdim :D
Anlamıyorum derken bu parça uyumları falan oluyormuş bunları anlamıyordum, karıştırıyordum hep. Ve hangi parçaları kullanırsam iyi performans alırım bunları bilmiyordum. Parçaları birleştirebilirim bu sorun değil. :D

Çok da zor bir iş değil aslında parça takmak öyle değil mi?
Evet bana göre ve size göre değil ama bazı insanlara göre zor olabilir :)
Hocam işlemcinin dahili GPU'su APU zaten. Ben anakarta gömülü GPU'dan bahsediyorum.
O işlemcilerde sadece sistemi açıp basit işler için kullanılabilecek bir GPU var, anakarta gömülü olan GPU'dan kastımız CPU'nun dahili grafik işlemcisidir ve bu dahili grafik işlemcisi bir APU ile boy ölçüşemez, tartışmaya açık bir konu bile değildir :)
Anlamıyorum derken bu parça uyumları falan oluyormuş bunları anlamıyordum, karıştırıyordum hep. Ve hangi parçaları kullanırsam iyi performans alırım bunları bilmiyordum. Parçaları birleştirebilirim bu sorun değil. :D
Hocam o zaman baştan öneri yapayım sana diyeceğim fakat çat pat aklınıza bir şeyler yatmış gibi geldi bana :D

Evet bana göre ve size göre değil ama bazı insanlara göre zor olabilir :)

O işlemcilerde sadece sistemi açıp basit işler için kullanılabilecek bir GPU var, anakarta gömülü olan GPU'dan kastımız CPU'nun dahili grafik işlemcisidir ve bu dahili grafik işlemcisi bir APU ile boy ölçüşemez, tartışmaya açık bir konu bile değildir :)

Hocam o zaman baştan öneri yapayım sana diyeceğim fakat çat pat aklınıza bir şeyler yatmış gibi geldi bana :D
Ben anladım, biraz da kendim araştırma yapmıştım kafamda sistemi oluşturdum az çok. Gerek yok öneri yapmanıza. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı