Günümüzde okulda gömlek giyilir mi?

Okul aile birliklerinin bilinç akışını aktardım. Kendi fikrimi söylemedim. Her şeyde olduğu gibi burada da zengin fakir farkı açıkça belli olur. Size göre herkesin marka giymesine gerek olmayabilir. Bence de öyle ama bunlar adı üstünde ergen ve çocuk. Herkes sizin olgunluğunuzda değil.

Ergen ve çocuk kısmında bazı insanlar cidden çok farklı bakıyor bazı öğretmenler cidden bizden daha ergen bir öğretmenim arkadaşımın arabasının lastiğini patlatıcağıyla onu tehdit ettiğini iddia ediyordu ama arkadaşımın yanındaydım öyle bir şey söylemedi yanlış anlaşılma oldu çocuğu öğretmenler odasından kovdular kendini açıklayamadan üstünede notunu kırdı hoca bazı derslerde öğrencilerin yanında çocuk yapmadığı halde bilinçli şekilde bu konuyu devam ettirdi üzerinede seni disipline vermediğime dua et deyip tehdit etti.

Bu konuda çok haklısınız cidden okulda durumlar böyle MEB'in kararları sürekli değişkenlik gösteriyor bana göre gömlek insanı o kadar sık boğaz eden bir şey değil ayrıca bisiklet yaka tişörtlerin üzerine okulun armalarını basıp duruyorlar o zamanın öğrencileri nasıl gömleği sevmiyorsa bu zamanın öğrencileride bisiklet yaka o formaları sevmiyor çoğu öğrencinin üzerinde doğru dürüst görmedim o formaları bazıları hiç giymez bazıları ise üzerine ya kendi aldıkları farklı renkte sweatshirtleri ya da başka tişörtleri giyer ayrıca eskilerimiz gömlek konusunda çok şikayetçi ama cidden şık ve öğrenci havası veriyormuş arma konusunda da hiç dert yok kravatın okul kravatı olsun yeter zaten bu konuda hangi karar alınırsa alınsın öğrenciler o kararları kendine göre şekillendiriyor. O zamanda öyleydi şimdi de öyle.
MEB'in en son kararıda şu şekildeymiş;

Son düzenleme:
Evet bende size söylemedim, okul aile birliğini eleştirdim. Ayrıca ne öyle tek tip kiyafet, siraya gir hep bir duzen disiplin askerdeler sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…