Gününüz nasıl geçiyor?

  • Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 108
  • Görüntüleme 5B
Gece 4 gibi öbür eve gidiyorum yakın. Kedilerime bakmaya sonra Pc oyun oynuyorum orda. Öğlen saatlerine kadar. Akşama doğru diğer eve geliyorum. Yemek yiyorum sabaha kadar 3 öğün. Akşam CNN ve Habertürk izliyorum. Arada Movie Smart eski türk filmi izliyorum. Sabaha doğru vuruyorum kafayı uyuyorum. Akşam kalkıyorum sonra. 33 yaşındayım Evlenene kadar böyle. Kız çok ama doğru kız lazım. Öbür eve 2 günde bir gidiyorum böyle geçiyor günler. Karamürsel sahilinde ev manzara izliyorum arada.
 
Son bir aydır evdeyim. Normal de spora gidip geliyordum ama ara verdim. Sıkıldım her gün aynı şeyleri yapmaktan. Gece geç yatıp, sabah öğlene doğru kalkıyorum. Aynı zamanda özel güvenlik belgesinin çıkmasını bekliyorum. Muhtemelen bir yerde ocak gibi işe başlarım.
 
Selamlar. Malûm kış da geldi. Gününüz nasıl geçiyor, kaçta kalkıp kaçta yatıyor, gün içerisinde neler yapıyorsunuz bakalım?

Evdekiler bir aydır hastaydı, bayağı direndim evde maske falan taktım ama sonunda bana da bulaştırdılar. Evde durunca 1 günde uyku düzenimi bozdum. Nasıl becerdim anlamadım. Günüm ders çalış, müzik dinle, uyu şeklinde geçti.

Hastayım ve deneme sınavına girdim, hasta olduğum için de pek iyi yapamadım.

Hocam aynı şeyi yaşamışız. Dün sabah pek bir şeyim yoktu okula gidince bayağı halsizleştim, burnum akmaya başladı. Dikkatimi bir türlü toplayamadım denemede. Tam da hocanın önünde oturuyordum adam da huylandı burnumu silip durunca :D ( buna rağmen deneme bitene kadar eve göndermediler. Mecbur çözdüm ). Daha sonuçlar çıkmadı ama muhtemelen batırdım.
 

Geri
Yukarı