Selamlar! Daha önceden yaptığımız "Gününüz Nasıl Geçti" serimize devam ediyorum. Pazar gününü bitirdik. Pazar gününüz nasıl geçti? Nasıl değerlendirirsiniz? Bunu öğrenmek istedim. Amacım sosyal aktivitesi arttırmak.
Selamlar! Daha önceden yaptığımız "Gününüz Nasıl Geçti" serimize devam ediyorum. Pazar gününü bitirdik. Pazar gününüz nasıl geçti? Nasıl değerlendirirsiniz? Bunu öğrenmek istedim. Amacım sosyal aktivitesi arttırmak.
İşten yeni geldim, yarın İstanbul’a gidiyorum. Normalde yazlıktaydık ama planlarımıza göre yarın İstanbul’a gidiyoruz. Jübilemi yaptım ve günüm gayet güzel geçti bu ayın en güzel günü diyebilirim.
Heyecanlı, stresli, birazda kötü bir gün geçti. Okullar açılınca eski sevgilimle sohbet edeceğiz. Durumlar olumlu gözüküyor, tekrar beraber olma ihtimalim var. Şans dileyin arkadaşlar
Heyecanlı, stresli, birazda kötü bir gün geçti. Okullar açılınca eski sevgilimle sohbet edeceğiz. Durumlar olumlu gözüküyor, tekrar beraber olma ihtimalim var. Şans dileyin arkadaşlar
CS Source de bir serverde çocuğun yaşı küçük diye ona VIP verdi ama bize gelince paralı halbuki çocuktan 3 yaş büyüğüm sorduğumda boş ver sevinsin çocuk
CS:GO yükleyeceğim bu olay yüzünden internet zaten kötü bekle inmesini oyunun