Gününüz Nasıl Geçti #3

Gününüz Nasıl Geçti?

• Oy verenlerin toplamı
    57
  • Anket kapandı .

Alpigo

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Alanya
Daha fazla  
Meslek
Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı
Selamlar! Daha önceden yaptığımız "Gününüz Nasıl Geçti" serimize devam ediyorum. Pazar gününü bitirdik. Pazar gününüz nasıl geçti? Nasıl değerlendirirsiniz? Bunu öğrenmek istedim. Amacım sosyal aktivitesi arttırmak.

Selamlar! Daha önceden yaptığımız "Gününüz Nasıl Geçti" serimize devam ediyorum. Pazar gününü bitirdik. Pazar gününüz nasıl geçti? Nasıl değerlendirirsiniz? Bunu öğrenmek istedim. Amacım sosyal aktivitesi arttırmak.
İşten yeni geldim, yarın İstanbul’a gidiyorum. Normalde yazlıktaydık ama planlarımıza göre yarın İstanbul’a gidiyoruz. Jübilemi yaptım ve günüm gayet güzel geçti bu ayın en güzel günü diyebilirim.

İdare edilebilir, uyku düzenim bozuldu. Ama buna da şükür.

Berbat :(

CS Source de bir serverde çocuğun yaşı küçük diye ona VIP verdi ama bize gelince paralı halbuki çocuktan 3 yaş büyüğüm sorduğumda boş ver sevinsin çocuk :(
CS:GO yükleyeceğim bu olay yüzünden internet zaten kötü bekle inmesini oyunun :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı