Gününüz nasıl Geçti?

Gününüz Nasıl Geçti

• Oy verenlerin toplamı
    88
  • Anket kapandı .
Benim günüm şans eseri güzel geçti. Normalde baya kötü veya idare eder bir günüm olurdu özellikle temmuz ayı çok yavaş ve kötü geçmişti benim için. Bu aya iyi başladık iyi bitirelim bakalım. Tabii hala yangınlara üzülüyorum ve üzücü haberler aldıkça gerçekten sinirlenip kızıyorum ve üzülüyorum ancak onun dışında güzel geçiyor.

Bugün yaptığım en güzel şey kitap okumaktı.

Çok sıcak, gece 5 de uyudum öğlen 12 de kalktım. Yemek yedim ve bilgisayarın başına geçtim. Onun dışında bir şey yok. Her günüm aynı.

Tıpkı diyen günler gibi geçti, ne iyi ne kötü. Dümdüz bir gün.

Cehennem gibi bir hava olmasa iyi olacak ama onun dışında hem yatay geçiş için uğraşıyorum hem de sosyalde yardım etmeye çalışıyorum

Oylayan, yanıtlayan herkese teşekkürler. Bu tarz sosyal aktivitelerini fazlalaştırmayı düşünüyorum. Sağlıcakla kalın.

Her zaman nasıl geçtiyse bugün de aynıydı arada farklı hobiler buluyorum onlarla oyalanıyorum güzel geçiyor yani iyi düşün güzel olsun mantığıyla günlerim geçiyor benim seninde umarım güzel geçmiştir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…