Gününüz nasıl Geçti?

Gününüz Nasıl Geçti

• Oy verenlerin toplamı
    88
  • Anket kapandı .
Genelde gündüz uyuyorum. Gece yazılım yazıyorum. Tabii bazen arkadaşım ile dışarı çıkıp yemek yiyoruz ☺
Bende gündüzleri uyanıyorum oyun oynuyorum, sanal işletim sistemimi kodluyorum, yazılım ile uğraşıyorum ve oyuna devam.
Bir an eriyecek gibi oldum. 😂
Bende odadan çıktığım an eriyorum.

Çok sıkıcı internetime kanser oluyorum izliyecek bir şey bulamıyorum ülke kaosda zaten sıkılıyorum kısacası bir aksiyon olsa keşke dicemde ülke her gün aksiyonla geciyor zaten ama benim bir aksiyonum olsun istiyorum tıpkı dizilerdeki gibi kendi kendime hayaller kurmakla geciyor günüm ve hayatta tek bir şansın var bir kere geliyorsun hayata adımlarımı ona göre atmam lazım ve ne kadar mal olduğumu düşünüyorum bazen kısacası böyle. Ve eski arkadaşlarımı düşünüyorum...

Son düzenleme:
Selamlar. Bugün gününüz nasıl geçti? Biraz sosyalleşmek ve çoğu kişi nasılmış onu öğrenmek istedim. Saat 18:00 oldu, şurada 2 saat sonra çoğu kişi "bugün de bitti sayılır" diyebilir. Diye erkenden sorayım dedim. İlk defa anket açıyorum, umarım sorun yoktur.
Asıl şimdi başlıyor gün reis. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı