AwayFromTheWorld
Hectopat
Site hazır PC ve PC toplama sitesi önerilerinize açığım.
Gürcistan'da mısınız?Site hazır PC ve PC toplama sitesi önerilerinize açığım.
Gürcistan'da mısınız?
Yakın zamanda gidecek misiniz?
Bilgisayar alta Computer mevcut.
Bizdeki Vatan Bilgisayar gibi şubeleri var.
Orası pahalı gelirse.
Megatechnika.
Smile mağazaları var.
Central station metro istasyonunda.
Tam sitesini bilmiyorumAlttakiler daha mı ucuz altada fiyatlar fena degilde aradigim şey altada yok smile diye bir site bulamadim sadece mega var.
Ben size konum mekan tarif ediyorum.Alttakiler daha mı ucuz altada fiyatlar fena degilde aradigim şey altada yok smile diye bir site bulamadim sadece mega var.
S
Tam sitesini bilmiyorum.
Mağazası central station (tren garı olduğu bina) içinde.
1 kat sağda megatechnika ve smile mağazaları var.
Ben size konum mekan tarif ediyorum.
Tam siteyi bende bilmiyorum ama daha farklı modeller vardı bahsettiğim yerde.
Türkiye'de mi orada mı yaşıyorsunuz?Pclion.Ge ve WW.Ge diye bir yer buldum ikiside aynı yere ait tifliste dukkanları var istediğim ürünlerde var ancak 1 yıl garanti veriyorlarmiş bir de iade almiyorlarmış buradan almayı düşünüyorum ancak bu kafama takılıyor.
Türkiye'de mi orada mı yaşıyorsunuz?
Çünkü bende bayağı telefon, powerbank, tablet aldım hepsi 1 yıl.
Zoommer. Ge mağazadan aldım yine 1 yıl geçerli garanti.
Iade kavramı olmaz. Alırsınız orada dönersiniz bizdeki Vatan Bilgisayar gibi düşünün her şeyi çalışıyorsa neden niçin iade edeceksiniz?
Mağazadan deneyerek alırsınız.
Türkiye'de mi orada mı yaşıyorsunuz?
Çünkü bende bayağı telefon, powerbank, tablet aldım hepsi 1 yıl.
Zoommer. Ge mağazadan aldım yine 1 yıl geçerli garanti.
Iade kavramı olmaz. Alırsınız orada dönersiniz bizdeki Vatan Bilgisayar gibi düşünün her şeyi çalışıyorsa neden niçin iade edeceksiniz?
Mağazadan deneyerek alırsınız.
Türkiye'de 2 yıl fakat Gürcistan'da 1 yıl.Ben Batum'da yaşıyorum dükkanları tifliste.
Anlamadigim şey normalde PC parcalarinin kendiliginden 2 yil garanti olmasi gerekiyor firmasan bagimsiz nasıl 1 yil oluyor onu cozemedim.
Türkiye'de 2 yıl fakat Gürcistan'da 1 yıl.
Telefon, tablet, SSD, Bluetooth kulaklık, USB bellek aldım hepsi 1 yıl garantili.
PC კონფიგურატორი - WW.GE boyle bişey topluyorum 2 k ve 4 k da kayde deger performans için en uygun fiyat burda.Türkiye'de 2 yıl fakat Gürcistan'da 1 yıl.
Telefon,Tablet,Ssd, Bluetooth kulaklık,usb bellek aldım hepsi 1 yıl garantili..
Çoğu fiyat Türkiye'ye yakın çokta ucuz değil.Bu sitede iade politikasida yok sordum altadan laptop aldim icime sinmedi geri verdim.
PC კონფიგურატორი - WW.GE boyle bişey topluyorum 2 k ve 4 k da kayde deger performans için en uygun fiyat burda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.