Gürültücü komşu

1) tatlı dil ile konuşun, durumu güzelce izah edin.
2) yönetici ile konuşun.
3) ev size ait ise ortaklaşa ses izolasyonu yapmayı teklif edin, kira ise kitaplık, tablo gibi duvara monte edilecek ürünleri duvara yerleştirin sesi az da olsa azaltacaktır.
4) bunların hiçbiri işe yaramaz ise polisi arayın.

Bu maddeleri dikkate alacağım. Teşekkürler

Polis akşam saat kaçtan sonra ararsak geliyor meraktan soruyorum.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Yönetici zaten akrabası bu arkadaşın görünce söylerim uzun zamandır görmüyorum.
Şimdi anlaşıldı hocam kime güvendiği. Kirada mısınız? Öyleyseniz durumu gözlemleyin biraz daha, baktınız olmuyor taşınma yollarına bakın. Biriyle hallettin diğeriyle baş edilmez yoksa, bir bakmışsınız bütün apartmanı size karşı çevirmişler. Çok sıkıntı bir durum.

Şimdi anlaşıldı hocam kime güvendiği. Kirada mısınız? Öyleyseniz durumu gözlemleyin biraz daha, baktınız olmuyor taşınma yollarına bakın. Biriyle hallettin diğeriyle baş edilmez yoksa, bir bakmışsınız bütün apartmanı size karşı çevirmişler. Çok sıkıntı bir durum.

Kendi evimiz kardeşim aslında evden memnunuz Allah'a şükür ama bu durum bizi biraz üzüyor.

Karşı tarafı ses yalıtımı yapmaya ikna edin. Yarısını siz karşılayın yarısını onlar karşılasın. Ama tepiniyorsa aşırı bağırıyorsa işiniz zor. O gürültü için çok iyi yalıtım lazım. Karşı apartmanda önemli maçlardaki bağırışma bütün sokağı inletiyordu. Herkes rahatsızdı. Polise şikayet eden çok oldu bir süre sonra çözüldü sorun. Ama onlar kiracıydı diye biliyorum.

Karşı tarafı ses yalıtımı yapmaya ikna edin. Yarısını siz karşılayın yarısını onlar karşılasın. Ama tepiniyorsa aşırı bağırıyorsa işiniz zor. O gürültü için çok iyi yalıtım lazım. Karşı apartmanda önemli maçlardaki bağırışma bütün sokağı inletiyordu. Herkes rahatsızdı. Polise şikayet eden çok oldu bir süre sonra çözüldü sorun. Ama onlar kiracıydı diye biliyorum.

Çok aşırı yapmıyor şükür yalıtım ne kadar tutar acaba.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı