Gürültülü komşu

Hocam ufak bir tartışmadan sonra sesleri eskisi gibi yüksek gelmemeye başladı.
Tartışma şu şekilde oldu. Bağıra bağıra bahçede dibimizde yüksek sesle konuşuyorsunuz sürekli aynı yeter ya.
Camı, kapıyı açamıyoruz işte çalışmaya başlayacağım sabah nasıl uyuyacağım?
Ders çalışırken de rahatsız oluyorum.
Sabah bir başlıyorsunuz akşama kadar
Senin kız kardeşlerinin tartışmalarını duyuyoruz evinize polis gelmişti.
Kendi pisliğinizi kapatmak için
Kaç yıl önceki olayı söylüyorsunuz
Kardeşlerimin tartışmaları kısa süreli sizin gibi sabahtan akşama kadar değil
Zaten müdahale de ediyorum.
Max 30 dk sürmüyor sürekli de olmuyor.
Polis geldi diyorsunuz millattan önce kaçıncı yüzyıl? Bizim eve gelen polis sizi nasıl rahatsız ediyor dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Dibimize bağladığınız yavru köpek gece bizi uyutmuyordu.
Akabinde dibimize dalga geçer gibi oturma yeri yapmışsınız. Sabah 10 da sizin boş siyaset konuşmalarınızı duymak zorunda değilim. Açtığınız müzik
Ve bahçede yaptığınız işlerin sesini söylemiyorum bile. Arada kız kardeşim nişanlısı ile kavga ettiği durumlar oluyor ya da diğer kız kardeşlerimle
Sinir hastası kendisi bir ara psikiyatriden sakinleştirici alıyordu kendilerini halkı çıkarmak için kardeşimin bu sıkıntısını bile kullanmaya kalktılar.

O iki deliye vurdursunlar seni asıl film orada kopar zaten, polise şikayet et. Polis o iki deliyi komşularınla beraber halleder, dikkate alırlarsa tabii.

2-3 kez sadece nazikçe uyarın. Rahatsız etmeye devam ediyorlasa polis çağırırım diye bildirin. Yine rahatsız etmeye devam ediyorlarsa polis çağırın ama komşuyla samimiyseniz 1. uyarıda rahatsız etmeyi bırakırlar zaten.

Hasımlarınla onların dilinden konuşacaksın. Telefonla konuşurlarken 5+1'i arka balkona cikartip disari dogru dayayacaksin son ses mehter marsi ac. İt, itlikten anlar. Yanlis anlama sana hakaret etmedim.

Hocam mahallenin yerlisiyiz
Komşularımızın çoğu samimi olduğumuz insanlar. Bu evi biz sonradan aldık 2010 da komşularımız rica etti aslında aile dostlarımız diyelim aralarına yabancıların gelmesini istemediler. Ama arka tarafımızdakiler öyle değil selam vermediğimiz, kapısını 1 kere bile açmadığımız samimi olmadığımız şahıslar bunlar. Ufak bir tartışmadan sonra sesleri azaldı. Rahatsız edecek düzeyde idi şimdi bir problem yok gibi.

O iki deliye vurdursunlar seni asıl film orada kopar zaten, polise şikayet et. Polis o iki deliyi komşularınla beraber halleder, dikkate alırlarsa tabii.

Hocam işin içinde tehdid de olduğu için dikkate alırlar diye düşünüyorum. Şu an durumları stabil tartışmadan sonra sesleri azaldı rahatsız edecek derecede değil. Ama tekrar aynı şey olursa bu sefer ses kaydı da alırım. Şikâyetçi olurum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…