P PeopleLivinginTurkey Femtopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #81 598256 dedi: Norton PC'den kaldırılmıyor doğru düzdün ama NPE.exe ( portable sürümü Norton'un ) uygulamasını deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben bildiğim antivirüsleri yazıyorum sizin gibi bilgili değilim bu konu hakkında ama Norton hakkında iyi bahsediliyordu.
598256 dedi: Norton PC'den kaldırılmıyor doğru düzdün ama NPE.exe ( portable sürümü Norton'un ) uygulamasını deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben bildiğim antivirüsleri yazıyorum sizin gibi bilgili değilim bu konu hakkında ama Norton hakkında iyi bahsediliyordu.
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 22 Şubat 2023 #82 KökTürk dedi: Malwarebytes bulamadıysa hiçbiri bulamaz bir de narton dener misin bir zaman kulanmıştım çok iyiydi. Genişletmek için tıkla... O bulamadı ama bulanlar var.
KökTürk dedi: Malwarebytes bulamadıysa hiçbiri bulamaz bir de narton dener misin bir zaman kulanmıştım çok iyiydi. Genişletmek için tıkla... O bulamadı ama bulanlar var.
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 22 Şubat 2023 #83 PeopleLivinginTurkey dedi: Hocam, ben bildiğim antivirüsleri yazıyorum sizin gibi bilgili değilim bu konu hakkında ama Norton hakkında iyi bahsediliyordu. Genişletmek için tıkla... Senin yardımcı olmaya çalışman yeterli dostum ben düzeltirim yanlış olursa
PeopleLivinginTurkey dedi: Hocam, ben bildiğim antivirüsleri yazıyorum sizin gibi bilgili değilim bu konu hakkında ama Norton hakkında iyi bahsediliyordu. Genişletmek için tıkla... Senin yardımcı olmaya çalışman yeterli dostum ben düzeltirim yanlış olursa
P PeopleLivinginTurkey Femtopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #84 598256 dedi: Senin yardımcı olmaya çalışman yeterli dostum ben düzeltirim yanlış olursa Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
598256 dedi: Senin yardımcı olmaya çalışman yeterli dostum ben düzeltirim yanlış olursa Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 22 Şubat 2023 #85 Aurora1 dedi: Sorması ayıp bu virüsü ne yapacaksınız hocam Genişletmek için tıkla... Geliştirip çok tehlikeli hale getireceğim. Sonra diğer forumlarda gezerim bu virüsle.
Aurora1 dedi: Sorması ayıp bu virüsü ne yapacaksınız hocam Genişletmek için tıkla... Geliştirip çok tehlikeli hale getireceğim. Sonra diğer forumlarda gezerim bu virüsle.
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 22 Şubat 2023 #86 Win9x dedi: Geliştirip çok tehlikeli hale getireceğim. Sonra diğer forumlarda gezerim bu virüsle. Genişletmek için tıkla... Aman dostum geliştirip çok tehlikeli hale getireceğim diyorsun başına dert olmasın?
Win9x dedi: Geliştirip çok tehlikeli hale getireceğim. Sonra diğer forumlarda gezerim bu virüsle. Genişletmek için tıkla... Aman dostum geliştirip çok tehlikeli hale getireceğim diyorsun başına dert olmasın?
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 22 Şubat 2023 #87 Win9x dedi: Geliştirip çok tehlikeli hale getireceğim. Sonra diğer forumlarda gezerim bu virüsle. Genişletmek için tıkla... Karşınıza Aurora adlı birisi çıkarsa ona dokunmayın lütfen hocam. Teşekkür ederim şimdiden.
Win9x dedi: Geliştirip çok tehlikeli hale getireceğim. Sonra diğer forumlarda gezerim bu virüsle. Genişletmek için tıkla... Karşınıza Aurora adlı birisi çıkarsa ona dokunmayın lütfen hocam. Teşekkür ederim şimdiden.
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 22 Şubat 2023 #88 598256 dedi: Aman dostum geliştirip çok tehlikeli hale getireceğim diyorsun başına dert olmasın? Genişletmek için tıkla... Olmaz bence. Olabildiğince az kod kullanacağım. Yazmam gereken kodlar belli.
598256 dedi: Aman dostum geliştirip çok tehlikeli hale getireceğim diyorsun başına dert olmasın? Genişletmek için tıkla... Olmaz bence. Olabildiğince az kod kullanacağım. Yazmam gereken kodlar belli.
SouL27 Hectopat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 478 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700X/ 2080Ti/ 32GB 3600Mhz Ram/ Crucial P2 1TB SSD/ Windows 11/ Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #89 Win9x dedi: Olmaz bence. Olabildiğince az kod kullanacağım. Yazmam gereken kodlar belli. Genişletmek için tıkla... Ne tarz bir virüs keylogger tarzı hedefli bir şey mi yoksa Reverse Shell tarzı ucu açık bir şey mi?
Win9x dedi: Olmaz bence. Olabildiğince az kod kullanacağım. Yazmam gereken kodlar belli. Genişletmek için tıkla... Ne tarz bir virüs keylogger tarzı hedefli bir şey mi yoksa Reverse Shell tarzı ucu açık bir şey mi?
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 22 Şubat 2023 #90 SouL27 dedi: Ne tarz bir virüs keylogger tarzı hedefli bir şey mi yoksa Reverse Shell tarzı ucu açık bir şey mi? Genişletmek için tıkla... MBR virüsü (Nasıl yapacağımı biliyorum ve kolay)+Bu yaptığım VBS'yi çalıştıracak kod.
SouL27 dedi: Ne tarz bir virüs keylogger tarzı hedefli bir şey mi yoksa Reverse Shell tarzı ucu açık bir şey mi? Genişletmek için tıkla... MBR virüsü (Nasıl yapacağımı biliyorum ve kolay)+Bu yaptığım VBS'yi çalıştıracak kod.