myu Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 249 Çözümler 5 29 Nisan 2025 #41 Reklam içeren uygulamalar AdMob yüzünden zaten veri topluyor. Reklam olmayanlarda ise para kazanmama sebebiyle topluyorlar. yani 2025'te veri toplamayan uygulama bulmak çok zor hocam.
Reklam içeren uygulamalar AdMob yüzünden zaten veri topluyor. Reklam olmayanlarda ise para kazanmama sebebiyle topluyorlar. yani 2025'te veri toplamayan uygulama bulmak çok zor hocam.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2025 #42 Ben Ezan Vakti Pro kullanıyorum çok kullanışlı.
LokuMM Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mayıs 2025 #43 Sakuya Izayoi dedi: Uygulama için verdigim linke bakabilirsiniz. Al-Azan - Prayer Times | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository Privacy focused open-source muslim Adhan (islamic prayer times) and qibla app f-droid.org Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını atacaktım. Buna alternatif olarak bir uygulama daha var ancak artık güncelleme almıyor: Salat Times | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository Show prayer times f-droid.org
Sakuya Izayoi dedi: Uygulama için verdigim linke bakabilirsiniz. Al-Azan - Prayer Times | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository Privacy focused open-source muslim Adhan (islamic prayer times) and qibla app f-droid.org Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını atacaktım. Buna alternatif olarak bir uygulama daha var ancak artık güncelleme almıyor: Salat Times | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository Show prayer times f-droid.org