B bartunay.ylm Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Ben ithal Nike ayakkabı almak istiyorum fakat hiçbir siteye güvenemiyorum. Siz hangisini önerirsiniz? Bir de Sneakersonline.tr güvenilir mi?
Ben ithal Nike ayakkabı almak istiyorum fakat hiçbir siteye güvenemiyorum. Siz hangisini önerirsiniz? Bir de Sneakersonline.tr güvenilir mi?
m1kadoks Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 550 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2023 #2 Hocam maddiyatınız nedir bilemem fakat sahte ayakkabı almayın. Her açıdan zarar.
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.596 Çözümler 1 Yer Aydın 8 Kasım 2023 #3 Instagram bir alışveriş sitesi değil ve orada satılan bütün ürünler çakma ve kalitesiz ürünler üzerine sırf Nike Adidas ıvır zıvır etiketi dikince ayakkabı kaliteli olmuyor.
Instagram bir alışveriş sitesi değil ve orada satılan bütün ürünler çakma ve kalitesiz ürünler üzerine sırf Nike Adidas ıvır zıvır etiketi dikince ayakkabı kaliteli olmuyor.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.230 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #4 Pandabuy’ı bir araştırmanı öneririm Türkiye’deki çakma ürünlere boşa para verme.
m1kadoks Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 550 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2023 #5 Kanka kime dediğini söyleseydin keşke. Ayrıca konulara alakasız mesaj atmak yasak diye biliyorum.
B berad90 Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #6 m1kadoks dedi: Kanka kime dediğini söyleseydin keşke. Ayrıca konulara alakasız mesaj atmak yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısın kanka unuttum @Mr. Bubbles.
m1kadoks dedi: Kanka kime dediğini söyleseydin keşke. Ayrıca konulara alakasız mesaj atmak yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısın kanka unuttum @Mr. Bubbles.