Güvenilir Steam key siteleri nelerdir?

Çok mu düşük güzel bir şey çıkma ihtimali hocam?
Bazen bedeva olan oyunları sana para ile Key olarak satıyorlar bence hiç bulaşma random keylere illa alacaksan da en ucuzunu al tecrübe olur. Ve bugün Epic games indirimleri başlıyor oraya da bakabilirsiniz.

Hocam şu dönemde oyun fiyatları aşırı pahalı ve keyler ucuz olduğu için biraz mantıklı geliyordu, öyle diyorsanız almayalım.
Onun yerine biriktir paranı ve uygun fiyata bulduğun yerden al. Dediğin gibi yüzde 1 ihtimalle çıksa ki çıkmıyor, yine zararda kalırsın.

Kumarı sadece oynatan kazanır.

Güvenilir Steam key nereden alabilirim? Mümkünse bilindik siteler olsun.

İtem satış fakat keyler tatmin edici olmaz yani oynamayacagın oyunlar çıkar para israf etmek için güzel yol.

Aracılık eden siteler Kinguin / HRK Game /Eneba gibi sitelere elbette güvenebilirsiniz fakat sorunsuz değillerdir. Az önce Old World aldım hemde 2 kere Açıklamada Region Free yazmasına rağmen keyler Türkiyede aktif olmuyor. İlkini parasını iade ettiler, bu ikinci satıcı ticket falan uğraştırıyor anlayacağınız.

Resmi satıcıda sorun yaşamadım mı elbette yaşadım. Voidu 'da Wormsları alırken , Gamebillet'e... Her iki taraftada sorunları çözüme kavuşturdular.

Bu süreçte en yavaş ilerleyen Voidu'dur.

En güvenilir Steam'den doğrudan satın almak. Peki ucuz bakiye nasıl ekleriz. Banka kartlarının kampanyalarını takip etmek, şu sıralar bunu yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…