Güvenilir Steam key ya da gift satan siteler

www.gamesatis.comta sıkıntı yaşadım. Steam yaz indirimlerinin son günüydü. Oyun alacaktım sitelere baktım. Uygun ve güvenilir diye gamesatışı seçtim indirimler devam ediyormuş gibi gözüküyordu fakat oyun ala tıklayınca indirimler bitmiştir yazıyordu. Dedim sıkıntı olmuştur bir daha denedim olmadı. Siteye yazdım steam key çekin diyor ama param yetmiyor para iadesi istesem uzun sürer diye 30 tl daha yatırıp çekmek zorunda kaldım. Sonraki hesabı girmeden yazdım konuştuğum kişi öyle problem yaşayan bir kullanıcımız olmadı dedi ve kapattı. Olan benim 30 tlme oldu hala duruyor.

Kendim bu hizmeti GameHub adı altında vermekteyim. Sitemiz de yeni açıldı sayılır. Oyun satımlarını discord üzerinden sağlamaktayım. Her oyunu yüzde 20 indirim ile gönderiyorum. Eğer steam üzerinde indirim olursa steam'e ek yüzde 20 indirim sağlıyoruz :)

G2A ile Kinguin zaman zaman kullandığım ve dünya çapında bilinen iki site.
G2A güvenilir değilmi uygun fiyatlı satışları mevcut.
Tüm oyun ihtiyacı olanlara duyrulur.
Humble bundle ücretsiz 61 liralık Dirt Rally promosyon olarak dağıtmakta.
Kendim yaptım.
Bilmeyenlere söylüyorum.
Humble bundle de güvenilir bu arada.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı