Güvenilir Türkçe yama site önerisi

Bill Clark

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060, Ryzen 7 5800, 32 GB Ram, 256 GB M2 SSD + 2 TB Sata SSD + 1 TB HDD, B550 Anakart, 550 Watt +80 Bronze PSU
İçime bir kurt düştü, o yüzden her ihtimale karşı yine de sizlere de sormak istiyorum: Bildiğiniz, kesin olarak güvenilir Türkçe yama siteleri var mı? İndirip kullansam da yüzde yüz emin olmadıklarım var, hepsini yazayım:
YamaTR, Oyun Çeviri, Türkçe-yama, Anonymous Çeviri ve Sinnerclown. Bunların hepsini kullandım ve hatırladığım kadarıyla da bir sorun yaşamadım ama yine de size de sormak istiyorum; bunlar kesin olarak güvenilir mi ve bildiğiniz başka var mı?

İçime bir kurt düştü, o yüzden her ihtimale karşı yine de sizlere de sormak istiyorum: Bildiğiniz, kesin olarak güvenilir Türkçe yama siteleri var mı? İndirip kullansam da yüzde yüz emin olmadıklarım var, hepsini yazayım:
Yamatr, oyun çeviri, Türkçe-yama, Anonymous Çeviri ve sinnerclown. Bunların hepsini kullandım ve hatırladığım kadarıyla da bir sorun yaşamadım ama yine de size de sormak istiyorum; bunlar kesin olarak güvenilir mi ve bildiğiniz başka var mı?

Söylediklerinizin çoğu güvenli ek olarak apocalypse çeviride öneririm.

Bazen EXE olarak kuruluyor, onlar pek guven vermese de. Sadece orijinal yama ile yerleri degisip kullanilanlar bence guvenilir. Sonucta txt dosyasi tarzinda bir şey.

Call of Juarez gunslinger Türkçe yama indirdim sadece 1 uyarı var oda trojan sonuçları atayım VirusTotal
Oyun çeviriden indirdim bu arada.

Call of Juarez gunslinger Türkçe yama indirdim sadece 1 uyarı var oda trojan sonuçları atayım VirusTotal
Oyun çeviriden indirdim bu arada.

Sorun cikartacagini sanmiyorum. Bazen antivirus uygulamalari hata yapabiliyor. Gercekten virus olsaydi Kaspersky, ESET gibi uygulamalar mutlaka gorurdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı