@VolkTysonSorum başlıktaki gibi. İnternette olan çoğu site maalesef virüslü. Bilen varsa atabilir mi virüssüz yama sitesi?
Bu çeviri ekibi bırakalı çok oldu. Yeni yamalar gelmiyor.Ana Sayfa ben bu siteyi ve donanımhaber sitesindeki yamaları kullanıyorum genelde. @Penetrator God bu arkadaş da yamalar paylaşıyordu.
![]()
Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri
Anonymous Çeviri, Türkçe oyun çeviri hizmetleri veren bir oluşumdur.www.anonymousceviri.com
Bu çeviri ekibi bırakalı çok oldu. Yeni yamalar gelmiyor.
penetrator god harbi kaliteli bir mafia yaması paylaşmıştı ama millet kurmayı beceremedi, adama boş boş kinlendiler sanki kurulumunu o yapıyormuş gibi.Ana Sayfa ben bu siteyi ve donanımhaber sitesindeki yamaları kullanıyorum genelde. @Penetrator God bu arkadaş da yamalar paylaşıyordu.
Türkçe Yamalar için arşiv sitesi. Kaybolan/patlayan ve terkedilmiş yamalar internet aleminden kaybolmuyor bu sayede. Evet güvenilir. Ancak attığım iki siteden birini kullanın. Alttakinin Technopat'ta resmi hesabı bile var.Hocam ücretsiz lazım.
Hocam Türkçe yama com güvenilir mi çoğu oyunun yaması var.
Türkçe yamalar için arşiv sitesi. Kaybolan/patlayan ve terkedilmiş yamalar internet aleminden kaybolmuyor bu sayede. Evet güvenilir. Ancak attığım iki siteden birini kullanın. Alttakinin Technopat'ta resmi hesabı bile var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.