dogukkn Femtopat Katılım 11 Ekim 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:18 #1 Güvenli Custom Windows 11 ISO önerebilir misiniz, mesela Windows X Lite 11 gibi? ama çok hafif olsun.
Güvenli Custom Windows 11 ISO önerebilir misiniz, mesela Windows X Lite 11 gibi? ama çok hafif olsun.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.940 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:26 #2 dogukkn dedi: Güvenli Custom Windows 11 ISO önerebilir misiniz, mesela Windows X Lite 11 gibi? ama çok hafif olsun. Genişletmek için tıkla... Windows 10 desteği devam eden sürümleri kullanın daha iyi.
dogukkn dedi: Güvenli Custom Windows 11 ISO önerebilir misiniz, mesela Windows X Lite 11 gibi? ama çok hafif olsun. Genişletmek için tıkla... Windows 10 desteği devam eden sürümleri kullanın daha iyi.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 Dün 21:27 #3 Windows 11 IoT LTSC hem hafif hem de Microsoft tarafından yapılmış bir sürüm. Kullanmanız daha iyi olacaktır.
Windows 11 IoT LTSC hem hafif hem de Microsoft tarafından yapılmış bir sürüm. Kullanmanız daha iyi olacaktır.
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.322 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:29 #4 dogukkn dedi: Güvenli Custom Windows 11 ISO önerebilir misiniz, mesela Windows X Lite 11 gibi? ama çok hafif olsun. Genişletmek için tıkla... Custom önermem. 11 LTSC yükleyin. İndirme Bağlantısı (Massgrave Serveri)
dogukkn dedi: Güvenli Custom Windows 11 ISO önerebilir misiniz, mesela Windows X Lite 11 gibi? ama çok hafif olsun. Genişletmek için tıkla... Custom önermem. 11 LTSC yükleyin. İndirme Bağlantısı (Massgrave Serveri)
dogukkn Femtopat Katılım 11 Ekim 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:22 #5 436078 dedi: Custom önermem. 11 LTSC yükleyin. İndirme Bağlantısı (Massgrave Serveri) Genişletmek için tıkla... LTSC'yi kullandim biliyorum guncelleme degil sadece bana guzel bayağı hafif ve ozellestirme konusundada iyi bir 11 Custom ISO'su istiyorum.
436078 dedi: Custom önermem. 11 LTSC yükleyin. İndirme Bağlantısı (Massgrave Serveri) Genişletmek için tıkla... LTSC'yi kullandim biliyorum guncelleme degil sadece bana guzel bayağı hafif ve ozellestirme konusundada iyi bir 11 Custom ISO'su istiyorum.
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.322 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:40 #6 dogukkn dedi: LTSC'yi kullandim biliyorum guncelleme degil sadece bana guzel bayağı hafif ve ozellestirme konusundada iyi bir 11 Custom ISO'su istiyorum. Genişletmek için tıkla... Custom ISO istiyorsan NTLite'dan kendin yap. Diğer Customlarda 5 güne rat kapar pc.
dogukkn dedi: LTSC'yi kullandim biliyorum guncelleme degil sadece bana guzel bayağı hafif ve ozellestirme konusundada iyi bir 11 Custom ISO'su istiyorum. Genişletmek için tıkla... Custom ISO istiyorsan NTLite'dan kendin yap. Diğer Customlarda 5 güne rat kapar pc.