Güvenli Bir Şekilde IMEI Numarası Sorgulama

muhammetk

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Güvenli bir şeklde IMEI numarası sorgulamak istiyorum, mümkünse internet üzerinden bunu yapabileceğim internet sitesi önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Güvenli bir şeklde IMEI numarası sorgulamak istiyorum, mümkünse internet üzerinden bunu yapabileceğim internet sitesi önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Bu işlemi E-devlet üzerinden yapabilirsiniz.
LİNK

Bu işlemi E-devlet üzerinden yapabilirsiniz.
LİNK

Baktım her hangi bir sıkıntı yok ama bu sitenin imei numarasının farklı telefonlara kayıt ettirildiğini gösterme gibi bir durumu var mıdır ?

Baktım her hangi bir sıkıntı yok ama bu sitenin imei numarasının farklı telefonlara kayıt ettirildiğini gösterme gibi bir durumu var mıdır ?
Bir IMEI numarası iki farklı cihaza kayıt edilemez zaten.
Android cihazlarda IMEI değiştirme işlemi yapılabiliyor. Bu site sayesinde onu anlayabilirsiniz. Mesela atıyorum elinizde Huawei Mate 20 Pro cihazı var. Cihazda kayıtlı olan IMEI'yi sorguladığınızda sitede telefon modeli çıkıyor. Farklı bir model çıktı. Telefonunuzun IMEI'si değiştirilmiş oluyor veya Pasaport kayıtlı olduğunu görüyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı