egemenizm Hectopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar, İşlemci Tipi:Intel Core i7 İşlemci:i7-4700HQ Sistem Belleği:16 GB Ekran Kartı:NVIDIA GTX 850M Ekran Kartı Hafızasıaylaşımsız Hafıza 4 GB Ön Bellek:6 MB Bilgisayarımın özellikleri bu şekilde. Mavericks Kurulum rehberlerini izleyip Clover Boot Loader ile adım adım uyguluyorum. Mavericks ekranına güvenli mod olmadan bir türlü ulaşamıyorum. KernelPatch (+) yapmadan ve Boot Args: -x komutu girmeden açamıyorum. GraphicsEnabler=Yes denedim No denedim. Cpus=0 denedim olmuyor olmuyor. Lütfen Teknoloji Özürlü birine anlatıyormuş yardımcı olun
Arkadaşlar, İşlemci Tipi:Intel Core i7 İşlemci:i7-4700HQ Sistem Belleği:16 GB Ekran Kartı:NVIDIA GTX 850M Ekran Kartı Hafızasıaylaşımsız Hafıza 4 GB Ön Bellek:6 MB Bilgisayarımın özellikleri bu şekilde. Mavericks Kurulum rehberlerini izleyip Clover Boot Loader ile adım adım uyguluyorum. Mavericks ekranına güvenli mod olmadan bir türlü ulaşamıyorum. KernelPatch (+) yapmadan ve Boot Args: -x komutu girmeden açamıyorum. GraphicsEnabler=Yes denedim No denedim. Cpus=0 denedim olmuyor olmuyor. Lütfen Teknoloji Özürlü birine anlatıyormuş yardımcı olun
anarsist Megapat Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 258 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #2 Hocam bilgisayarın asus ise o ekran kartını kullanamaz sın intel 4600 hd onboard olanını kullanmalısın ki daha çözüm bulan çıkmadı tanıdıklarımdan. bende çözüm bulamadım.
Hocam bilgisayarın asus ise o ekran kartını kullanamaz sın intel 4600 hd onboard olanını kullanmalısın ki daha çözüm bulan çıkmadı tanıdıklarımdan. bende çözüm bulamadım.
egemenizm Hectopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #3 Çözüldü @anarsist Asus N550JK Yosemite Kurulum Rehberi