Damlavirüs Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2024 #1 Merhaba fotoğrafta eklediğim ayarı değiştirmeli miyim? Güvenli ön yükleme modunu aktif hale getirmek istiyorum fakat bu şekildeyken desteklenmiyor yazıyor ayarlarda. Bir de bunu değiştirirsem format atma durumu var mıdır? Verilerim korunur mu? Dosya Ekleri 20240724_173259.jpg 116 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba fotoğrafta eklediğim ayarı değiştirmeli miyim? Güvenli ön yükleme modunu aktif hale getirmek istiyorum fakat bu şekildeyken desteklenmiyor yazıyor ayarlarda. Bir de bunu değiştirirsem format atma durumu var mıdır? Verilerim korunur mu?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 24 Temmuz 2024 #2 Windows kullanıyorsanız Windows seçmelisiniz.
Damlavirüs Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2024 #3 Fueren dedi: Windows kullanıyorsanız Windows seçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum peki herhangi bir veri kaybı yaşar mıyım?
Fueren dedi: Windows kullanıyorsanız Windows seçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum peki herhangi bir veri kaybı yaşar mıyım?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 24 Temmuz 2024 #4 Damlavirüs dedi: Kullanıyorum peki herhangi bir veri kaybı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
Damlavirüs dedi: Kullanıyorum peki herhangi bir veri kaybı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.