SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 3 Haziran 2021 #1 Korumanın kapandığını fark ettim. Sonra başlattım fakat hata verdi. İşletim sistemini temiz tutuyorum, bilinmeyen internet sitelerine girmiyorum, virüs olabilecek herhangi bir sorun yaşamıyorum. Peki bu nasıl olmuş olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Korumanın kapandığını fark ettim. Sonra başlattım fakat hata verdi. İşletim sistemini temiz tutuyorum, bilinmeyen internet sitelerine girmiyorum, virüs olabilecek herhangi bir sorun yaşamıyorum. Peki bu nasıl olmuş olabilir?
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 3 Haziran 2021 #2 Bir şeyler indirmişsindir ordan gelmiştir. Artı 0 Eksi
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 3 Haziran 2021 #3 DeadRaid434 dedi: Bir şeyler indirmişsindir ordan gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda indirdiğim şeyler ücretsiz 2 stok fotoğraf sitesindeki fotoğraflar ve birkaç YouTube videosu. Artı 0 Eksi
DeadRaid434 dedi: Bir şeyler indirmişsindir ordan gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda indirdiğim şeyler ücretsiz 2 stok fotoğraf sitesindeki fotoğraflar ve birkaç YouTube videosu.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 3 Haziran 2021 #4 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Son zamanlarda indirdiğim şeyler ücretsiz 2 stok fotoğraf sitesindeki fotoğraflar ve birkaç YouTube videosu. Genişletmek için tıkla... Merhaba bilgisayara kaspersky kurup sonra kontrol edermisiniz? Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Son zamanlarda indirdiğim şeyler ücretsiz 2 stok fotoğraf sitesindeki fotoğraflar ve birkaç YouTube videosu. Genişletmek için tıkla... Merhaba bilgisayara kaspersky kurup sonra kontrol edermisiniz?
DarkiNS Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 671 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #5 Hocam Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın. Artı 0 Eksi