Güvenlik kamerasından çıkma HDD alınır mı?

erolcntd

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Toshiba
Dostlar ben sahibinden üzerinden HDD arayışına girdim ve güvenlik kameralarında kullanışmış, sağlık durumu %100 olan sıcaklığı stabil düzeyde birkaç tane HDD buldum. Bad sectorü yok, Param Güvende ile alacağım zaten deneme imkanım da var. Size güvenlik kamerasında kullanılmış bu diskler alınır mı? Bana şahsen güvenilir geldi testleri de geçmiş. Sizin görüşünüz nedir? Aydınlatırsanız çok makbule geçer.

Dostlar ben sahibinden üzerinden HDD arayışına girdim ve güvenlik kameralarında kullanışmış, sağlık durumu %100 olan sıcaklığı stabil düzeyde birkaç tane HDD buldum. Bad sectorü yok, Param Güvende ile alacağım zaten deneme imkanım da var. Size güvenlik kamerasında kullanılmış bu diskler alınır mı? Bana şahsen güvenilir geldi testleri de geçmiş. Sizin görüşünüz nedir? Aydınlatırsanız çok makbule geçer.

Surveillance HDD'lerin okuma yazma hızı %20 kadar daha düşük oluyor normallerden.

Surveillance HDD'lerin okuma yazma hızı %20 kadar daha düşük oluyor normallerden.

Bu Hdd den

Alınır. Benim Seagate diskte öyle tertemiz. Zaten sağlığı yüksekse kolay kolay sorun çıkmaz HDD kolay bozular bir şey değil(tabii sorunlu seri vs. değilse)

HDD bu dostum bir bakar mısın

NAS HDD ise güzel olur. Değilse değişebilir.

HDD bu dostum bakar mısın rica etsem bilgi çok önemli şu an benim için

Kötü bir HDD değil. CMR bir disk. Alınabilir. Ama 2. el olduğu için ve sürekli kullanıldığı için biraz yıpranmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı