5000 yeterlidir kasa için.
Laptop alırsan o fiyatta özellik anlamında eksik kalırsın.Sistem toplarsan daha iyi özelliklere sahip bilgisayarın olur.6000 TL var şu an, biraz da destek alacağım. 7000 olabilir belki. Monitör alırım 1000 TL belki, gerisi bilgisayar. Belki de laptop alırım. Sizce?
Laptop almayın sürekli seyahat etmiyorsanız.
Monitör işin içine girmesin diye laptop düşünebilirim dedim de gerek yok.Laptop alırsan o fiyatta özellik anlamında eksik kalırsın.Sistem toplarsan daha iyi özelliklere sahip bilgisayarın olur.
Monitör işin içine girmesin diye laptop düşünebilirim dedim de gerek yok.
Eki Görüntüle 648301
Bu sistem nasıl olur, pek anlamam ben de sistemlerden.
Neden?Ben olsam ekran kartını NVIDIA seçerdim.
5500 XT almıştım, 6 aylık kartı satıp RTX 2060 Super alınca zaten biliyordum ama çok net anladım ki NVIDIA tercihi ekran kartında çok önemli. İşlemcide AMD başarılı olsa da, ekran kartlarında aynı başarıyı yakalayamadı.Neden?
Anladım, sağ olun.5500 XT almıştım, 6 aylık kartı satıp RTX 2060 Super alınca zaten biliyordum ama çok net anladım ki NVIDIA tercihi ekran kartında çok önemli. İşlemcide AMD başarılı olsa da, ekran kartlarında aynı başarıyı yakalayamadı.
APU sistemler bana uzak geliyor, şu andaki sistemim APU ve yeni bir sistem alırsam harici ekran kartımın olmasını isterim.@Sanch 3500X tercih etmeyin. Ayrıca ihtiyaçlarınızı 3400G bir APU sistem de karşılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.