Güzel oyun tavsiyesi

Talha Doğrusoy

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2020
Mesajlar
81
Öncelikle merhaba ben 2020'de bir bilgisayar aldım alalı 1 yıl falan olacak ve ben hala bilgisayarın hakkını verdiğimi düşünmüyorum yani hikayeli oyun bitirdim A Way Out Dying Light metro serisi Tomb Raiders ve Control vb. deneyledim.
Ama ben son 2 aydır sadece Online oyunlar oynuyorum LoL'e başladım o çok sardı böyle olunca ve başka Online oyunlarıyla çok oynayınca ben oyun oynayasım olmuyor veya oyun bulamıyorum 30 dk oyun arayınca da hevesim gidiyor.
Bana güzel bir şekilde saracak oyunlar önerirsiniz sevinirim.
Şunu da eklemiş olayım Resident Evil 7 oyununu oynmayı düşünüyorum pek korku oyunu oynamamış olarak sizce oynayayım mı fikriniz nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Resident Evil 7 oyna sonra Resident Evil Village'i oyna ama RE7'yi bitirmeden RE8'e geçme hikaye de az ama sağlam bağlantılar mevcut başka oyun önerirsem bitirmediyseniz Beyond Two Souls ve Detroit Become Human öneririm güzel oyundur ikisi bir de Witcher 3 öneririm başka aklıma gelmiyor şu an.
 
Resident Evil 7 oyna sonra Resident Evil Village'i oyna ama RE7'yi bitirmeden RE8'e geçme hikaye de az ama sağlam bağlantılar mevcut başka oyun önerirsem bitirmediyseniz beyond Two Souls ve Detroit Become Human öneririm güzel oyundur ikisi bir de Witcher 3 öneririm başka aklıma gelmiyor şu an.

Witcher serisini almıştım yakın bir zamanda başlamayı düşünüyordum teşekkürler.
Beyond Two Souls ve Detroit Become Human hangisini önerirsiniz? İkisini aynı zamanda alamam fakat önce hangisi almamı önerirsiniz.
Hocam Game Pass varsa EA Play üzerinden birçok oyun oynayabilirsiniz. Star Wars: Battlefront 1-2 öneririm. Biraz eskidir ama güzeldir.

Game Pass vardı fakat şu an yok A Way Out ve mirror's Edge serisini oynadım.
 

Geri
Yukarı