Guitar Hero PC nasıl gitar ile oynanır?

melandre

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Guitar Hero PC versiyonunun bildiğiniz gibi orijinal satışı yok. Mecburen korsan kurulum yapmak zorundayız.

Guitar Hero world tour oyununu bilgisayarıma kurdum. Ayrıca Metallica, Van hallen, GH3 vs diğer tüm guitar Hero parçalarını çalabildiğimiz yamayı da kurdum.

Klavye ile sorunsuzca oyunu oynayabiliyorum. Fakat gitar ile oynamak istiyorum. Bu şekilde kurulum yapılmış bir oyun için PC'de kullanılabilen bir gitar var mı? Varsa link atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam, Guitar Hero koleksiyonu yapıyorum hala arıyorsanız bir şekilde yardımcı olabilirim.
hocam sa, ben bilgisayardan oynamak için kontrolcü arıyorum elinizde mevcut mu?

Merhaba.

Guitar Hero PC versiyonunun bildiğiniz gibi orijinal satışı yok. Mecburen korsan kurulum yapmak zorundayız.

Guitar Hero world tour oyununu bilgisayarıma kurdum. Ayrıca Metallica, Van hallen, GH3 vs diğer tüm guitar Hero parçalarını çalabildiğimiz yamayı da kurdum.

Klavye ile sorunsuzca oyunu oynayabiliyorum. Fakat gitar ile oynamak istiyorum. Bu şekilde kurulum yapılmış bir oyun için PC'de kullanılabilen bir gitar var mı? Varsa link atabilir misiniz?

Hocam bu dediklerinizi nereden kurdunuz

Son düzenleme:
Hocam sa, ben bilgisayardan oynamak için kontrolcü arıyorum elinizde mevcut mu?

Hocam bu dediklerinizi nereden kurdunuz.

Hocam şurada ki anlatılanları yapmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, Gitar Hero'nun orjinal PC gitarı var elimde, yıllardır açılmadı, taş çatlasa 10 kere oynanmıştır, kutusu vb. her şeyi duruyor. Çöpe atmadan bir internete bakayım dedim, ihtiyacı olan varsa uygun bir fiyata verebilirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-01-26 at 7.15.32 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-26 at 7.15.32 PM.jpeg
    135,5 KB · Görüntüleme: 107
her şeyi tam mı? bir de kaç tl ye satarsın?
İçinde oyunu da oluyor ama bende oyun kayıp, gitarın tüm ekipmanları tam. Çalışıp çalışmadığını test edebilirim yarın, fiyat konusunda da bir bilgim yok, dediğim gibi çöpe atacağıma kullanacak birine gitmesini tercih ederim. Kargoya gidip gelmeye değecek bir rakam olması yeterli ig: oguzhanbilgin ekleyebilirsin.
WhatsApp Image 2025-01-26 at 10.16.15 PM(1).jpeg

Son düzenleme:
İçinde oyunu da oluyor ama bende oyun kayıp, gitarın tüm ekipmanları tam. Çalışıp çalışmadığını test edebilirim yarın, fiyat konusunda da bir bilgim yok, dediğim gibi çöpe atacağıma kullanacak birine gitmesini tercih ederim. Kargoya gidip gelmeye değecek bir rakam olması yeterli ig: oguzhanbilgin ekleyebilirsin. Eki Görüntüle 2408125
oyun çok önemli değil pcde kontrolcü olarak kullanılıyorsa tamam benim için. crackli indiririm. instagramdan ekleyeyim sizi ordan konuşalım.

Merhaba ben de yıllar sonra alma isteğiyle araştırıyordum tam şimdi, şansa 2dk önce bu mesajı yazdığınızı gördüm, ben de almak isterim, istanbul içi elden de alabilirim gelip. Tabii önce yazan arkadaşın kısmetine karışmak istemem fakat böyle bir denk geliş bunu almam gerekiyor dedirtti 😄 düşünen olursa söylemiş olayım. Çalışan gitar ve pc dongle alınır

@oguzhanbi sizi etiketlemeyi unutmuşum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı