M Mert S Yavuz Hectopat Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2017 #1 Bilgisayar alacağım sadece bu parçaların birbirine uygun olup olmadığını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
Bilgisayar alacağım sadece bu parçaların birbirine uygun olup olmadığını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
R Ryuuma Kilopat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 87 28 Ocak 2017 #2 Herhangi bir uyum sorunu yok diye biliyorum. Hatta bitane youtuber bu anakartın üzerine RX 460'lı sistem toplamıştı.
Herhangi bir uyum sorunu yok diye biliyorum. Hatta bitane youtuber bu anakartın üzerine RX 460'lı sistem toplamıştı.
M Mert S Yavuz Hectopat Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2017 #3 Ryuuma dedi: Herhangi bir uyum sorunu yok diye biliyorum. Hatta bitane youtuber bu anakartın üzerine RX 460'lı sistem toplamıştı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Ryuuma dedi: Herhangi bir uyum sorunu yok diye biliyorum. Hatta bitane youtuber bu anakartın üzerine RX 460'lı sistem toplamıştı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.