H110M-K ses az geliyor

Anakarta harici bir ses kartı, dönüştürücü veya bunun gibi ek bir donanım taktınız mı? Eğer takılıysa var olanları çıkartıp güncel sürücülerle orijinal bir şekilde bir daha deneyin derim.
 
Jaktan kastınız audio + mic splitter tarzı tarzı bir şeyse ki zannetmiyorum gördüğüm kadarıyla o kulaklık tek jak üzerinden hem sesi hem de mikrofonu iletiyor gibi. Anakartın kendi çıkışından dönüştürücüsüz bir şekilde denediniz mi peki? Dönüştürücünün de kalitesi bu noktada önem arz edebilir bilemiyorum eğer ki anakartın arka portlarında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız bir de ön taraftan deneyin.
 
Jaktan kastınız Audio + Mic splitter tarzı tarzı bir şeyse ki zannetmiyorum gördüğüm kadarıyla o kulaklık tek jak üzerinden hem sesi hem de mikrofonu iletiyor gibi. Anakartın kendi çıkışından dönüştürücüsüz bir şekilde denediniz mi peki? Dönüştürücünün de kalitesi bu noktada önem arz edebilir bilemiyorum eğer ki anakartın arka portlarında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız bir de ön taraftan deneyin.

Denedim fakat gene aynı.
 
Farklı bir bilgisayar veya telefonda deneme şansınız oldu mu peki? Sorunun anakartta veya dönüştürücüde olup olmadığını tek tek deneyerek anlamış olursunuz.

Hocam arkadaşta denedim ASUS anakartı var onda da az veriyor telefonda yüksek oluyor laptopumdada yüksek veriyor.
 

Geri
Yukarı