Bilgisayarımda ASUS TUF Gaming H310 Plus Gaming anakart var. 980 Pro SSD uyar mı? Uyuyorsa soğutucu olmadan açık şekilde kullanmak sorun olur mu? Kurulumu nasıl olur? Bir de bilgisayarımda Windows halihazırda başka bir SSD'ye kurulu ama hafıza yetmediği için 980 Pro'yu almak istiyorum. Windows'u 980 SSD'ye kurmadan kullansam olur mu sizce şu an zaten SSD'ye kurulu olduğu için kurcalamak istemiyorum.
Anakart modeli hakkında bilgim yoktu ve ufak bir aramayla bu listeyi buldum ve ek olarak dedim ki bu listeye göre anakartın bunu destekliyor yani kullanabilirsin.
Yakın gelecekte PCIe 4.0 destekli bir sistem yükseltmesi yapacaksan geç derim yoksa 980 Pro'dan daha ekonomik ve yine kaliteli olan modeller bulabilirsin.
Çalışır ama tam performansını alamazsınız SSD'nin. Yani PCIe 2.0 hızında çalışır. @kino Hocamın dediği gibi ileride PCIe 4.0 destekli bir anakarta geçecekseniz gayet güzel.
Çalışır ama tam performansını alamazsınız SSD'nin. Yani PCI-e 2.0 hızında çalışır. @kino Hocamın dediği gibi ileride PCI-e 4.0 destekli bir anakarta geçecekseniz gayet güzel.