Merhaba arkadaşlar. Bu frame gen muhabbetinden sonra PC toplamaktan vazgeçip halihazırda elimde olan sisteme ekran kartı bakmaya başladım. Frame gen modu ile yeni nesil ekran kartlarına ihtiyacım kalmadığını düşünüyorum. İkinci el 1080 Ti alıp sistemime takmayı düşünüyorum. Sistemi ekte bırakacağım sizden ricam uyumlu mudur? Ek olarak bu sisteme daha çok yakışacağını düşündüğünüz ekran kartlarını da yazmanızı istiyorum. İyi sosyaller.
Takılır takılmasına da 5K bütçede 1080 Ti gibi dedem yaşındaki bir kart alınmaz. Çoğu ilanının geçmişi karanlık, elde kalma olasılığı yüksek, fazla güç tüketiyor, eski mimari vs. vs.
6650 XT/6700 falan bakın. Daha sonrasında iyi bir anakart ve işlemci yükseltmesi iyi gider.
Bu arada bahsettiğiniz modlara gelirsek, o modları kullanmanın hiçbir mantığı yok. Stabil değiller, bozuk çalışıyorlar ve hataları bol.
Takılır takılmasına da 5K bütçede 1080 Ti gibi dedem yaşındaki bir kart alınmaz. Çoğu ilanının geçmişi karanlık, elde kalma olasılığı yüksek, fazla güç tüketiyor, eski mimari vs. vs.
6650 XT/6700 falan bakın. Daha sonrasında iyi bir anakart ve işlemci yükseltmesi iyi gider.
aslında en başında dediğin kartlar aklımdaydı ama bu frame gen muhabbetinden sonra biraz daha ucuza kapatmak açısından böyle düşündüm ama dediğiniz gibi güç kullanımı muhabbeti sıkıntı
aslında en başında dediğin kartlar aklımdaydı ama bu frame gen muhabbetinden sonra biraz daha ucuza kapatmak açısından böyle düşündüm ama dediğiniz gibi güç kullanımı muhabbeti sıkıntı
Anladım hocam da 6 7 bin veresim gelmiyor 6650 gibi kartlara . En azından günümü kurtarsın mantığındayım.ya yeni sistem toplayacağım ya da en ucuz şekilde ekran kartı ayarlamam lazım