H310-H5 ile GTX 1080 Ti uyumlu mu?

Bütçe
4500-5000 / ikinci el için

Tariktanta

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu frame gen muhabbetinden sonra PC toplamaktan vazgeçip halihazırda elimde olan sisteme ekran kartı bakmaya başladım. Frame gen modu ile yeni nesil ekran kartlarına ihtiyacım kalmadığını düşünüyorum. İkinci el 1080 Ti alıp sistemime takmayı düşünüyorum. Sistemi ekte bırakacağım sizden ricam uyumlu mudur? Ek olarak bu sisteme daha çok yakışacağını düşündüğünüz ekran kartlarını da yazmanızı istiyorum. İyi sosyaller.

PSU 550W.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    30,3 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2.png
    19,1 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_3.png
    18,2 KB · Görüntüleme: 23
Takılır takılmasına da 5K bütçede 1080 Ti gibi dedem yaşındaki bir kart alınmaz. Çoğu ilanının geçmişi karanlık, elde kalma olasılığı yüksek, fazla güç tüketiyor, eski mimari vs. vs.

6650 XT/6700 falan bakın. Daha sonrasında iyi bir anakart ve işlemci yükseltmesi iyi gider.

Bu arada bahsettiğiniz modlara gelirsek, o modları kullanmanın hiçbir mantığı yok. Stabil değiller, bozuk çalışıyorlar ve hataları bol.

aslında en başında dediğin kartlar aklımdaydı ama bu frame gen muhabbetinden sonra biraz daha ucuza kapatmak açısından böyle düşündüm ama dediğiniz gibi güç kullanımı muhabbeti sıkıntı

aslında en başında dediğin kartlar aklımdaydı ama bu frame gen muhabbetinden sonra biraz daha ucuza kapatmak açısından böyle düşündüm ama dediğiniz gibi güç kullanımı muhabbeti sıkıntı
Dediğim gibi tek sıkıntısı güç tüketimi değil, saydım hepsini. Ayrıca mesajımı da güncelledim, yeniden kontrol edin.

Dediğim gibi tek sıkıntısı güç tüketimi değil, saydım hepsini. Ayrıca mesajımı da güncelledim, yeniden kontrol edin.
Anladım hocam da 6 7 bin veresim gelmiyor 6650 gibi kartlara . En azından günümü kurtarsın mantığındayım.ya yeni sistem toplayacağım ya da en ucuz şekilde ekran kartı ayarlamam lazım

Anladım hocam da 6 7 bin veresim gelmiyor 6650 gibi kartlara. En azından günümü kurtarsın mantığındayım.
5-5.5'a ilanlarını görmüştüm, hatta çok daha ucuza 6600 XT'de bakılabilir. Aralarında abartılacak şekilde performans farkı yok.
En azından günümü kurtarsın mantığındayım. Ya yeni sistem toplayacağım ya da en ucuz şekilde ekran kartı ayarlamam lazım.
Madem günü kurtarsın mantığındasınız, 2-2.5 civarlarına 1660 Super/Ti vs. bakın. En kötü sıfırdan yeni sistem toplayana kadar idare eder.

Rx 6600 veya RTX 2060 falan bakabilirsiniz. 1080Ti aşırı eski bir kart.

hocam o kadar düşmeye de gerek yok o zaman 6600xt ve 2000 serilerinden kartlara bir bakayım.

Rx 6600 veya RTX 2060 falan bakabilirsiniz. 1080Ti aşırı eski bir kart.
teşekkür ederim hocam evet daha mantıklı 2000serisi bir göz atayım piyasaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…