H310M sıvı soğutma nasıldır?

penAA

Hectopat
Merhaba, MSI H310M-PRO-VD anakartım için aşağıda bulunan sıvı soğutucuyu alacağım. Kasam ile uyumlu o konu da bir problem yok fakat anladığım kadarıyla anakartta RGB desteği olması gerekmiş. Sıvı soğutmanın ışıklarının yanmasını istiyorum işin doğrusu, hoş duruyor. Detaylı olarak bilgi verebilir misiniz? RGB kontrolcüsü alsam çalışır mı? Ya da Power Supply'den güç alarak çalışabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
120mm sivi sogutma almak gereksiz olur ki modelin ne oldugu bile belli degil.

Kasan ve butcen nedir?

Alınmaz bu ürün. Soğutmaz zaten doğru düzgün. İşlemci nedir kullandığınız?

Ürünün RGB bağlantısı meçhul zaten.

Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim.

Şimdilik İ3 9100F kullanıyorum, biliyorum bu işlemci için gereksiz sıvı soğutma fakat içimde uzun bir süredir sıvı soğutmaya karşı bi heves var. Zaten ileride anakart ile işlemciyi değişmeyi düşünüyorum.

Kasam Rampage Reaction, rgb kontrolcüsü bulunmuyor.

Şimdilik İ3 9100F kullanıyorum, biliyorum bu işlemci için gereksiz sıvı soğutma fakat içimde uzun bir süredir sıvı soğutmaya karşı bi heves var. Zaten ileride anakart ile işlemciyi değişmeyi düşünüyorum.

Kasam Rampage Reaction, rgb kontrolcüsü bulunmuyor.
Bundan daha düşüğü işe yaramaz.

Şimdilik i3 9100F kullanıyorum, biliyorum bu işlemci için gereksiz sıvı soğutma fakat içimde uzun bir süredir sıvı soğutmaya karşı bir heves var. Zaten ileride anakart ile işlemciyi değişmeyi düşünüyorum.

Kasam Rampage Reaction, RGB kontrolcüsü bulunmuyor.

Hevesin varsa tabii bir şey diyemem.

Ust panele 240mm destegi var yukarida onerilen LE500 olabilir ya da 2.el bulunursa PF240 V2.

Hevesin varsa tabii bir şey diyemem.

Ust panele 240mm destegi var yukarida onerilen LE500 olabilir ya da 2.el bulunursa PF240 V2.
Anakartımda sadece cpu fan var, rgb kontrolcüsü alıp rgbler ile birlikte kullanbilir miyim?

Bundan daha düşüğü işe yaramaz.
Anladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı