Merhaba, MSI H310M-PRO-VD anakartım için aşağıda bulunan sıvı soğutucuyu alacağım. Kasam ile uyumlu o konu da bir problem yok fakat anladığım kadarıyla anakartta RGB desteği olması gerekmiş. Sıvı soğutmanın ışıklarının yanmasını istiyorum işin doğrusu, hoş duruyor. Detaylı olarak bilgi verebilir misiniz? RGB kontrolcüsü alsam çalışır mı? Ya da Power Supply'den güç alarak çalışabilir mi?
Şimdilik İ3 9100F kullanıyorum, biliyorum bu işlemci için gereksiz sıvı soğutma fakat içimde uzun bir süredir sıvı soğutmaya karşı bi heves var. Zaten ileride anakart ile işlemciyi değişmeyi düşünüyorum.
Şimdilik İ3 9100F kullanıyorum, biliyorum bu işlemci için gereksiz sıvı soğutma fakat içimde uzun bir süredir sıvı soğutmaya karşı bi heves var. Zaten ileride anakart ile işlemciyi değişmeyi düşünüyorum.
En ucuz DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.041,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Şimdilik i3 9100F kullanıyorum, biliyorum bu işlemci için gereksiz sıvı soğutma fakat içimde uzun bir süredir sıvı soğutmaya karşı bir heves var. Zaten ileride anakart ile işlemciyi değişmeyi düşünüyorum.
En ucuz DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.041,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!