H310MK anakarta RTX 2080 takılır mı ?

M.cakir26

Hectopat
Başlıkta 2080 yanlış yazmışım 2060 olacaktı.
Elimde H310M-K anakart mevcut. Bugun RTX 2060 siparişi verdim. Muhtemelen yarın elime ulaşacak. Performans kaybı olacağını söylediler. Ne gibi bir performans kaybı yaşarım. Çok aciliyeti varsa yarın birde ekran kartına uyumlu anakart almam gerekecek. Önerebileceğiniz anakart hangisi olur çok pahalıya kaçmadan. Çünkü elimde İ3 8100 işlemci var onuda İ5 8400 ile değiştirecektim. Ve son bir soru 8400 yerine 8600k almalı mıyım?

Ekran kartıyla beraber PSU siparişi de verdim. FSP 600W.

Son düzenleme:
Elimde H310M-K anakart mevcut. Bugun RTX 2060 siparişi verdim. Muhtemelen yarın elime ulaşacak. Performans kaybı olacağını söylediler. Ne gibi bir performans kaybı yaşarım. Çok aciliyeti varsa yarın birde ekran kartına uyumlu anakart almam gerekecek. Önerebileceğiniz anakart hangisi olur çok pahalıya kaçmadan. Çünkü elimde İ3 8100 işlemci var onuda İ5 8400 ile değiştirecektim. Ve son bir soru 8400 yerine 8600k almalı mıyım?

Ekran kartıyla beraber PSU siparişi de verdim. FSP 600W.
Başlıkta RTX 2080 konuda RTX 2060 yazıyor elinize ulaşacak ekran kartı hangisi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı