Çözüldü H410M-E anakartta BIOS nasıl güncellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

memoillili

Hectopat
Daha fazla  
Hocam H410M-E anakart kullanıyorum ve daha önce BIOS güncellemesi yapmadım. Uyumlu BIOS sürümünü indirip Flash'a attım ama devamını nasıl yapacağımı bilmiyorum. BIOS ekranını aşağıya bıraktım.

IMG_20250718_170121_221.jpg

IMG_20250718_170121_221.jpg

Çözüm
@claus Hocam H410M-E modeli ASUS icin Intel tarafından tasarlanmıs bir model anakart sahte olabilir mi? Çünkü gerekli bilgilerin hiçbiri yok.
Şimdi belli oldu, laptop mu diye ve nereden aldın diye onun için sorum, genel durum çok farklı çünkü. Sahte demeyelim de bazen özel anakart üretebiliyorlar ve BIOS vb. desteği veremiyorlar doğal olarak. Onun için yapacak bir şey yok maalesef.
Evet hocam. Hem sistem bilgisinde hem de BIOS'ta "H410M-E" yazıyor. Bir tek sistem bilgisinde sistem üreticisi Intel olarak belirtilmiş.

Hayır hocam masaüstü.

Buyurun hocam.

Eki Görüntüle 2538246

@claus Hocam H410M-E modeli ASUS icin Intel tarafından tasarlanmıs bir model anakart sahte olabilir mi? Çünkü gerekli bilgilerin hiçbiri yok.

Şimdi belli oldu, laptop mu diye ve nereden aldın diye onun için sorum, genel durum çok farklı çünkü. Sahte demeyelim de bazen özel anakart üretebiliyorlar ve BIOS vb. desteği veremiyorlar doğal olarak. Onun için yapacak bir şey yok maalesef.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı