Arkadaşlar merhaba,
Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere anakartım BIOSTAR H410M-H. Bugün Kingston A2000 NVMe M.2 SSD sipariş verdim. Ancak daha sonra anakartın kılavuzunu incelerken şöyle bir detaya denk geldim:
Buradaki ibare, takacağım M.2 SSD'nin sata_1'e bağlı olan SSD'min kullanımını engelleyeceği amlamına mı geliyor?
Eğer bu doğru ise kabloyu sata_1 bağlantısından çıkartıp sata_2 veya dieğr herhangi bir SATA girişine takabilir miyim?
İnternette ve forumda elimden geldiğince aradım fakat bir ipucu bulamadım. Eğer varsa ve ben gözden kaçırıp böyle bir başlık açtıysam özür dilerim.
Sizi ilgilendiren bir durum yok, yanlış anlamadıysam şunu diyor: Eğer M.2 Slotunda SATA M.2 kullanırsanız Anakart üzerindeki Sata 1 girişi etkisiz hale gelecek. Siz zaten NVMe SSD aldığınız için bu durum sizi ilgilendirmiyor.
Sizi ilgilendiren bir durum yok, yanlış anlamadıysam şunu diyor: Eğer M.2 Slotunda SATA M.2 kullanırsanız Anakart üzerindeki Sata 1 girişi etkisiz hale gelecek. Siz zaten NVMe SSD aldığınız için bu durum sizi ilgilendirmiyor.