H55M-UD2H anakart ve İ7-750 PC'ye MSI GTX 970 ekran kartı ?

ogzclk

Hectopat
Daha fazla  
  • Anakart GİGABYTE GA H55M UD2H
  • Intel CORE İ5-750 2,66 GHZ (TURBO 3.2 GHZ)
  • 10 GB DDR3 CL9 1333 MHZ Ram
  • 750W PSU
Anakart PCI Express 2.0 destekli. GTX 970 alsam çok performans kaybı yaşar mıyım ve i5 750 işlemci 970'i kaldırır mı ? Eski diyolar çünkü. Gerçi millet core i3 yanına 970 takıp öttürüyo oyunları ama ben yinede emin olmak istedim.

Anakartın 2.0 destekli olmasından ve işlemciden dolayı sıkıntı yaşar mıyım ? 1080p çözünürlükte oynuycam tüm oyunları 2k 4k degil. GTX 960 da olur ama 970 alma imkanım varken 960 almak istemiyorum ne bileyim kafam karışık.

Fanboyluk yapmadan cevap vermenizi rica ediyorum gerçekten PS4 ile pc arasında görüntü kalitesi farkı varmı pc daha mı iyi ? Örn: GTA5 bu farkı gerçekte görüp inceleyen varsa yazabılırmı hakikaten fark var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
10 GB RAM ? Bu biraz dengesiz olmuş. 4, 8 veya 16 GB olmalı daha iyi performans ve uyumluluk için.

GTX 970'i bu sisteme rahatlıkl takabilirsin. Çok bir darboğaz sorunu yaşayacağını da sanmıyorum açıkçası.

PC ile PS4'ün grafik kalitesini karşılaştırman ise o kadar komik olmuş ki seni şu an bu saçma sorudan 1 yıl banlayabilirim... Hiçbir kosnol PC kalitesine yaklaşamaz! PS4 dediğin GTA 5'i 1080p'de 30 FPS ancak oynatan bir cihaz. 4K görüntü çıkışı bile yok. Neyle neyi karşılaştırıyorsun ? Ağzından çıkanı kulağın duysun!

10 GB RAM ? Bu biraz dengesiz olmuş. 4, 8 veya 16 GB olmalı daha iyi performans ve uyumluluk için.

GTX 970'i bu sisteme rahatlıkl takabilirsin. Çok bir darboğaz sorunu yaşayacağını da sanmıyorum açıkçası.

PC ile PS4'ün grafik kalitesini karşılaştırman ise o kadar komik olmuş ki seni şu an bu saçma sorudan 1 yıl banlayabilirim... Hiçbir kosnol PC kalitesine yaklaşamaz! PS4 dediğin GTA 5'i 1080p'de 30 FPS ancak oynatan bir cihaz. 4K görüntü çıkışı bile yok. Neyle neyi karşılaştırıyorsun ? Ağzından çıkanı kulağın duysun!

Abi https://www.technopat.net/sosyal/konu/i5-4690k-ve-gtx-970-tabanlı-sistem-toplama.196172/ konuma bakıp cevap yazarsan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı