Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 21 Mayıs 2024 #1 Fotoğraftaki kabloları hangi girişlere bağlamam gerekiyor? 1 Adet Reset SW 1 Adet Power SW 1 Adet H.D.DLED 2 Adet ayrı Power Led Anakart H61.
Fotoğraftaki kabloları hangi girişlere bağlamam gerekiyor? 1 Adet Reset SW 1 Adet Power SW 1 Adet H.D.DLED 2 Adet ayrı Power Led Anakart H61.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.863 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #2 Girişlerin yanında çok küçük yazması lazım.
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Mayıs 2024 #3 Girişlerin doğru yerlerini buldum kasa çalışıyor ancak görüntü gelmiyor şu anda zaten görüntü gelmiyor diye sökmüştüm bir şey değişmedi. RAM'leri söküp taktım bir değişme yok. Şarteller atıp birden kasa kapandığından beri bu şekilde.
Girişlerin doğru yerlerini buldum kasa çalışıyor ancak görüntü gelmiyor şu anda zaten görüntü gelmiyor diye sökmüştüm bir şey değişmedi. RAM'leri söküp taktım bir değişme yok. Şarteller atıp birden kasa kapandığından beri bu şekilde.