H61 anakarta iki farklı RAM olur mu?

Anna Karenina

Hectopat
Yer
Kırşehir Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
🖥️ PC: İntel Core İ7 3770 | GT 415 | HD 4000 | 16 GB RAM DDR3 1333Mhz | Quadro H61 Anakart | 300W PSU ATX | Samsung 870 EVO 250 GB SSD | Kioxia Exceria Sata SSD 480GB | Fury 128GB SSD | Toshiba MQ0ABD038 320GB HDD | Windows 10 Pro AtlasOS

Keyboard: Piranha 2345 | Mouse: Corsair Katar PRO | Headset: P47 Wireless | Monitor: Samsung SyncMaster 940BW 75 Hz | | Phone: Sony Experia M5 | Huawei P7 Lite 2017 | Laptop Asus VivoBook S14 | HP G255 i3 5005
Meslek
Oto yedek parça sanayi
Anakart
Quadro H61
Şu an içinde Kingston 2 GB 1333 MHz VA. R ben buna Kingston 8 GB 1333 eklemeyi düşünüyorum uyumlu olur mu? Yakınlarıma sordum hiç denememişler o yüzden size soruyorum.

Uyumlu olur. Ve bu anakarta 16 GB'a kadar RAM takabilirsiniz.

CAS değerlerini belirtmemişsiniz ki.

Hocam şu anki takılı olan ramin CAS değeri kaç bilmiyorum.

Sanırım 9 pardon alacağımda 9 muş stabil çalışır mı peki bir sorun olmaz değil mi?

Hocam şu anki takılı olan ramin CAS değeri kaç bilmiyorum.
Hocam ama büyük ihtimal etki etmez. Ama tam olarak emin değilim bu yüzden alıp da kutusunu nazik bir şekilde açın çalışmazsa iade edebilirsiniz hem.

Hocam ama büyük ihtimal etki etmez. Ama tam olarak emin değilim bu yüzden alıp da kutusunu nazik bir şekilde açın çalışmazsa iade edebilirsiniz hem.

Vallahi babam ısrar ediyor 10 olsa ne olur deyip duruyor bana kalsa güzel 2x8 yapıp yoluma bakcağımda işte.

Sanırım 9 pardon alacağımda 9 muş stabil çalışır mı peki bir sorun olmaz değil mi?
Hocam CAS9 ortası hızlı da değil yavaş da. Sorun çıkartmaz büyük ihtimal. Ama anakart desteklemez falan diye kutuyu nazik açın üstte dediğim gibi.

Anladım artık inşallah olmaz diyerek sipariş edip babama 2x8 aldırmaya bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı