H610M-E anakarta kule tipi işlemci fanı önerisi

the rayz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba hayırlı sosyaler. İşlemcim cok ısındıgından sıvı sogutma degil de kule tipi fanlara odaklandım ama H610M-E anakartın boyu kucuk oldugundan RAM'ler direk islemcinin yanında. Gönül isterdi ki sıvı sogutma alayım ama biraz F/P tarzi yöneleyeceğim o yuzden kule tipi bir sogutma araştırıyorum.
Almayı düşündügüm fan: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Anakarta uyup uymayacagına şüphem var.

Anakart H610M-E DDR4.
İşlemci i5 13400F.
Şu anki sogutucu stok sogutucu.

Anakart uyumsuzluğu olmaz hocam kasanıza uymayabilir yüksekliğinden dolayı. Ramlerin çarpmasına karşın fanın yüksekliği ayarlanabiliyor.

Anakart uyumsuzluğu olmaz hocam kasanıza uymayabilir yüksekliğinden dolayı. RAM'lerin çarpmasına karşın fanın yüksekliği ayarlanabiliyor.

Anladım hocam peki atıgım ürün sizce nasıl ya da onun yerine ne önerebilirsini, F/P acisindan.

Anladım hocam peki atıgım ürün sizce nasıl ya da onun yerine ne önerebilirsini, F/P acisindan.

Hocam alcağınız hava soğutucu gayet iyi benim önermeme gerek yok. İyzico ve Parolapara kullanıp düşük bir rakamada alabilirsiniz.

Hocam alcağınız hava soğutucu gayet iyi benim önermeme gerek yok. İyzico ve Parolapara kullanıp düşük bir rakamada alabilirsiniz.

Hocam İyzico ile ödeme yapınca limitde 1000TL bulunmasımı gerekiyor + cashback i almak için illa kimlik onayı yapmamız lazı mı?

Hocam İyzico ile ödeme yapınca limitde 1000TL bulunmasımı gerekiyor + cashback i almak için illa kimlik onayı yapmamız lazı mı?

Hocam onun hakkında pek bilgim bulunmuyor. Bu konulara bakarsanız muhtemelen sorunuzun cevabını alırsınız.

Tamamdır hocam sağ olun biraz kafa karıştırıcı İyzico hakında bilgiler ama olur o kadar da.

Selamlar bende aynı anakarta sahibim ve bu kule tipi fanı almayı düşünüyorum fakat sığacak mi diye merak ettim eğer siz aldıysanız fan nasıl bir performans gösterdi ve sığdı mı anakarta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…