H61H2-M17 anakarta ekran kartı önerisi

Bütçe
4000

oHyder

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim elimde H61H2-M17 anakart var Intel 3. nesil işlemcileri destekliyor. Özelliklerini anakartın ismini tarayıcınızdan aratırsanız görebilirsiniz, benim sorum şu elimdeki bu anakartın bir özelliği:

1 X PCI Express X16 gen 2.0 slot(s)
2 X PCI Express X1 gen 2.0 slot(s)

Bu özelliklere takılabilecek en iyi ekran kartı hangisidir?

Anakartla ekran kartı önerisi istemek çok saçma. Zaten PCI Express X16 slotu olan yere ekran kartı takarsınız. Önemli olan işlemciniz ve güç kaynağınız ne.

Anakartla ekran kartı önerisi istemek çok saçma. Zaten PCI Express X16 slotu olan yere ekran kartı takarsınız. Önemli olan işlemciniz ve güç kaynağınız ne.

Kanka şimdi maksimum 4000 4500 TL bütçem var. Anakartı değiştiremem. Anakart, ekran kartı, SATA SSD(olmasa da olur), RAM almayı düşünüyorum. İşlemci olarak i7 3770(1500TL) ve i5 3470(500TL). Hangisi seçeyim bilemedim i7 kat kat daha iyi. RAM zaten 200 lira falan 2 adet alacağım 400 TL oraya gitti. Ekran kartı 4 GB olsa iyi olur RX 550 gibi olabilir. Sen uygun olanlarını yaz ben kasa ve PSU seçtim onların linkini bırakacağım bakarsın.

PSU (2 tane alternatif var sende başka PSU önerebilirsin): https://www.hepsiburada.com/rampage...cm-fan-aktif-pfc-power-supply-pm-HB00000GLCM0

Kasa :https://www.hepsiburada.com/rampage...un-kasa-p-BD804363?url_src=and-product-detail

Söyleyeceklerim bu kadar sende biraz bir şeyler eklersen iyi olur. İyi günler.

Bayağı okudum Rampage PSU alınmaz diyorlar. Diğer PSU'lar çok pahalı. Bütçem dar ne yapacağım bilmiyorum :)

Böyle bir PSU buldum. Markası FSP kaliteli marka 1085TL. İşlemciyi i5 3470 alıp ekran kartını da düşüreceğim yapacak başka bir şey yok :)

Bir de bende kasa var ama sadece arkasında egzoz fanı var. Casper 2012 yılında çıkmış mATX kasadır. Onu mu kullanayım bu Rampage kasayı mı alayım? Kendi elimdekini kullanırsam küçük fakat büyük bir masraftan kurtulucağım.

Son düzenleme:
Kanka şimdi maksimum 4000 4500 TL bütçem var. Anakartı değiştiremem. Anakart, ekran kartı, SATA SSD(olmasa da olur), RAM almayı düşünüyorum. İşlemci olarak i7 3770(1500TL) ve i5 3470(500TL). Hangisi seçeyim bilemedim i7 kat kat daha iyi. RAM zaten 200 lira falan 2 adet alacağım 400 TL oraya gitti. Ekran kartı 4 GB olsa iyi olur RX 550 gibi olabilir. Sen uygun olanlarını yaz ben kasa ve PSU seçtim onların linkini bırakacağım bakarsın.

PSU (2 tane alternatif var sende başka PSU önerebilirsin): https://www.hepsiburada.com/rampage...cm-fan-aktif-pfc-power-supply-pm-HB00000GLCM0

Kasa:https://www.hepsiburada.com/rampage...un-kasa-p-BD804363?url_src=and-product-detail

Söyleyeceklerim bu kadar sende biraz bir şeyler eklersen iyi olur. İyi günler.

Bayağı okudum Rampage PSU alınmaz diyorlar. Diğer PSU'lar çok pahalı. Bütçem dar ne yapacağım bilmiyorum :)

Böyle bir PSU buldum. Markası FSP kaliteli marka 1085TL. İşlemciyi i5 3470 alıp ekran kartını da düşüreceğim yapacak başka bir şey yok :)

Bir de bende kasa var ama sadece arkasında egzoz fanı var. Casper 2012 yılında çıkmış mATX kasadır. Onu mu kullanayım bu Rampage kasayı mı alayım? Kendi elimdekini kullanırsam küçük fakat büyük bir masraftan kurtulucağım.

i7 3770 o parayı etmez ya. i5 3470 + 1050 Ti veya GTX 960 4 GB alsanız bence en iyisi olur. Zaten 3470 de en fazla 1050 Ti'kadar sıkıntısız besler. PSU olarak da evet Rampage markası ilk tercih edilecek marka olmamalı. Attığınız FSP güç kaynağını alabilirsiniz çok güzel bir güç kaynağı o.

Kasa olarak da değiştirmenizi tavsiye etmem. Attığınız Rampage kasa zaten iyi değil. Boşuna o masrafa girmeyin derim. Gereksiz bir masraf yapmamış olursunuz hem. 3470 ve dediğim 960 veya 1050 Ti zaten çok ısınmayan donanımlar. Tek egzoz fanı yeterli olur o sisteme.

1050 ti 2. el bahsediyorsunuz dimi ? Birde anakarta bios update atmama gerek yok dimi ?

Benim yazın çalışma ihtimalim var çalışıp üstüne ekleyip sıfır almak istiyorum. Ama şu an da oynamak istiyorum. Kısaca sabırsızım. Bilemedim ne yapmalıyım en iyisi beklemek.

Bence ben şimdiki bilgisayarımla oynayayım yazın yeni bir bilgisayar sıfır alayım en iyisi böyle olacak

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı