Alihandrotr Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #1 Benim de aynı sıkıntım Gigabyte H61M D2 B3, Intel işlemcim var. Ön taraftaki USB portlarım çalışmıyor ve ön jaklar da çalısmıyor ne yapabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Benim de aynı sıkıntım Gigabyte H61M D2 B3, Intel işlemcim var. Ön taraftaki USB portlarım çalışmıyor ve ön jaklar da çalısmıyor ne yapabilirim ?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 30 Mayıs 2021 #2 Alihandrotr dedi: Benim de aynı sıkıntım Gigabyte H61M D2 B3, Intel işlemcim var. Ön taraftaki USB portlarım çalışmıyor ve ön jaklar da çalısmıyor ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Ön USB ve Jak bağlantılarını yap. Kısaca, ön panel bağlantılarını kontrol et. Artı 0 Eksi
Alihandrotr dedi: Benim de aynı sıkıntım Gigabyte H61M D2 B3, Intel işlemcim var. Ön taraftaki USB portlarım çalışmıyor ve ön jaklar da çalısmıyor ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Ön USB ve Jak bağlantılarını yap. Kısaca, ön panel bağlantılarını kontrol et.
KS KS Alihandrotr Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #3 Bütün ön panel bağlantı kablolarını çıkarmıştım tekrar takmıştım hocam işe yaramadı. Artı 0 Eksi