H61M-P23 için ekran kartı ve işlemci önerisi

i7 3770K.
GTX 1650 Super al uçar.

Önermek isterim ama o ekran kartı çok darboğaz yapar işlemciye ögre ekran kartı güçlü

Bunlar kafama yattı. Ancak PSU'ya fiyat biraz fazla geldi. Ayrıca önerebileceğin başka kasa var mı?

Evet PSU fiyatları çok kasa olarak da Gaming model olan ucuz bunu buldum Gaming olmasının nedeni kaliteli kablolama ve kasanın içine bolca atakabileceğiniz havalandırma ve egzon fanı ve büyük ekran kartlarını bile takabilme imkanı.

bukasayı buldum sence nasıl bütçeyide azaltır

Ekran kartını nasıl halledeceksin?

Son düzenleme:
Önermek isterim ama o ekran kartı çok darboğaz yapar işlemciye ögre ekran kartı güçlü

Evet PSU fiyatları çok kasa olarak da Gaming model olan ucuz bunu buldum Gaming olmasının nedeni kaliteli kablolama ve kasanın içine bolca atakabileceğiniz havalandırma ve egzon fanı ve büyük ekran kartlarını bile takabilme imkanı.

Bukasayı buldum sence nasıl bütçeyide azaltır

Peki ilerleyen zamanlarda uygun fiyatlı günümüz için hangi ekran kartını takarım bu sisteme?

Önermek isterim ama o ekran kartı çok darboğaz yapar işlemciye ögre ekran kartı güçlü.

Bukasayı buldum sence nasıl bütçeyide azaltır.

Ekran kartını nasıl halledeceksin?

Yok hocam o işlemciyle 1650 Super uyumlu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı