Çözüldü H81 anakartlar yalnızca GDDR5 mi destekliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XDenAta

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX580 8GB
Anakart
intel h81
İşlemci
İ5 4590
Intel H81 anakartı anladığım kadarıyla sadece GDDR5 destekliyor, doğru mu? Doğru değilse RX 7600 takabilir miyim anakarta?

Çözüm
GDDR5'le uyumsuzluk gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum ama işlemciniz RX 7600 için çok yetersiz. İleride yeni bir işlemciye geçmeyi planlıyorsanız kartı alıp kullanabilirsiniz.
GDDR5'le uyumsuzluk gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum ama işlemciniz RX 7600 için çok yetersiz. İleride yeni bir işlemciye geçmeyi planlıyorsanız kartı alıp kullanabilirsiniz.

İlk önce ekran kartı alıp sonra anakart işlemci RAM alacağım da bir yan hepsini almam mümkün olmadığı için teker alıyorum ve malum ekran kartı fiyatları da çok hızlı yükseliyor ve teşekkürler cevabınız için.

Takarsın ama o sistemle ne kadar performanslı çalışır tartışılır.

Size de teşekkürler.

İlk önce ekran kartı alıp sonra anakart işlemci RAM alacağım da bir yan hepsini almam mümkün olmadığı için teker alıyorum ve malum ekran kartı fiyatları da çok hızlı yükseliyor ve teşekkürler cevabınız için.

Size de teşekkürler.

Şahsen sizin yerinizde olsam 7600 yerine Arc B580 alırdım, tanıtım fiyatı 4060'dan düşük olmasına rağmen 4060 parasına satılması biraz üzücü ama hala F/P bir kart.

Şahsen sizin yerinizde olsam 7600 yerine Arc B580 alırdım, tanıtım fiyatı 4060'dan düşük olmasına rağmen 4060 parasına satılması biraz üzücü ama hala F/P bir kart.

Ekran kartı bütçem 10 bin olduğu için biraz sorun yaşıyorum o yüzden muhtemelen RX 7600 alacağım ama indirimde yakalarsam alırım ayrıca tavsiyeniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı