H81-m P33 Sistemde Mikrofon Sesi Karşıya Az Gidiyor

baran9002

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi mikrofonumun sesi kayıt ederken veya Skype konuşmalarınada çok az gidiyor. Logitech G230 kulaklık mikrofonu kullanıyordum sırf bu yüzden yeni bir mikrofon aldım gene aynı sonuç. En güncel Realtek HD Audio da kurulu. Anakartım H81-m P33 onunla mı alakalıdır acaba? Kayıt aygıtları kısmından da ses sonuna kadar açık ayrıca dB' li bile +20 yaptım. Bana çok sorun çıkartıyor bu olay.

Mikrofonunuzu başta bir sistemde test edebilir misiniz ? Veya aynı girişe başka bir mikrofon takınca sorun var mı ?

G230 kulaklığın mikrofonunda da aynı sorun vardı. Şuanki mikrofonda skypeta arkadaşlarım gayet iyi geldiğini söylüyor ama video kayıtlarında aşırı az geliyor. Mikrofonu başka bir sistemde yarın deneyip sonuçları yazarım.

Bugün Casper bir laptopta da denedim. Audacity' de kayıt yaparken gene aynı sonuç ses az. Ama benim anlamadığım olay skype görüşmelerinde ses 10 üzerinden 8 ile gidiyorsa kayıt programlarında 2. Bu mikrofonu kullanıp sesi düzgün giden insanların videolarını da Youtube' dan izledim daha önce.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı