H81M-P33, Pentium G3258 ve GTX 750 Ti uyumlu mudur?

stahli

Megapat
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Developer
Merhabalar, bu parçaları satın almak istiyorum ama parçalar uyumlu mudur? Almadan önce size sormak istedim. Şuanda sistemimde 2 tane 2 GB 1333 MHz RAM, Xigmatek Tauro 500W güç kaynağı, Asus GTX 750 Ti 2 GB Dual Fan OC ekran kartım var.

Araştırdığım kadarıyla anakart 1600 MHz'e kadar destekliyor ama işlemci 1333 MHz RAM destekliyor. İimdilik 1333 MHz RAM kullanacağım için pek sorun olmayacak sanırım benim için. İleride daha sağlam bir işlemci ile değiştirebilirim diye düşündüm. Bütçem 320 TL, eğer bu fiyata daha iyi bir anakart ve işlemci tavsiyeniz varsa lütfen söyleyiniz. Ayrıca şuan almak istediğim parçalar hakkında da yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanıtınız için teşekkürler bütçem şimdilik buna yetiyor sorun olursa geri iade ederim, ekran kartını daha önceden almıştım çok memnunum bende ama işlemcim yüzünden darboğaz oluyor ve doğru dürüst oyun oynayamıyorum. G3220'den bu işlemci biraz daha iyidir diye düşünüyorum, G3258'in çarpan kilidi açıkmış ve yeni çıktı.
Bu arada belirtmeyi unutmuşum ben kasayı değiştirmek istemediğimden, Micro-ATX boyutlarında anakart bakıyorum.

Pentium serisine açıkçası iyi bakmıyorum, ısınma sorunu olabiliyor genellikle ve buna bağlı olarak performans kaybı olabiliyor. İdare ediceksen bir sürede olsa onun için ilk stockfanını deneyebilirsin eğer sorun çıkarsa iyi bir fan alırsın.

Bende şuanda Pentium Dual Core e6500 var 4 yıldır kullanıyorum stok fana benzer ama biraz daha iyi fan ile kullanıyorum, yeni alacağımıda bir süre onunla kullanmayı düşünüyorum sorun olursa değiştiririm, dediğiniz gibi.

Ben BF4, BF3, GTA IV, CS:GO, COD Black Ops II, Assassins Creed IV Black Flag gibi ekran kartının ve bilgisayarın gücü yettiğince yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum, umarım sorun olmaz. Darboğaz sorunundan baya bir canım sıkıldı zaten :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı